ΚΙΝΑΛ: Πρώτος ο Ανδρουλάκης στην Κρήτη, ο Παπανδρέου στη δυτ. Ελλάδα, ο Λοβέρδος στην Αττική

ΚΙΝΑΛ: Πρώτος ο Ανδρουλάκης στην Κρήτη, ο Παπανδρέου στη δυτ. Ελλάδα, ο Λοβέρδος στην Αττική

Παρακαταθήκη για το δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών αφήνουν τα αποτελέσματα που αναλυτικά δίνουν διαφορετικό υποψήφιο να προηγείται ανά περιφέρεια.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης προηγείται με μεγάλη διαφορά στην Κρήτη, ο Ανδρέας Λοβέρδος στην Αττική, ενώ ο Γιώργος Παπαδρέου είναι δεύτερος στην Αττική με μικρή διαφορά – και τρίτος ο Ν.Ανδρουλάκης – και είναι πρώτος στη Δυτική Ελλάδα.

Με το 90% των ψήφων να έχει καταμετρηθεί, το αποτέλεσμα στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών για την ηγεσία στο ΚΙΝΑΛ είναι πλέον σχεδόν τελικό.

Η σειρά κατάταξης δεν άλλαξε: Ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι πρώτος με 37,11%, ο Γιώργος Παπανδρέου δεύτερος με 27,6% και τρίτος ο Ανδρέας Λοβέρδος με 26,6%. Οι κ.κ. Χρηστίδης, Καστανίδης, Γερουλάνος συγκέντρωσαν περί το 3%.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης κυριάρχησε στη νότια Ελλάδα -συμπεριλαμβανομένης της Κρήτης-, πρώτευσε στη βόρεια και στην κεντρική Ελλάδα.

Ο Γιώργος Παπανδρέου πρώτευσε στη δυτική Ελλάδα. Στην Αττική πλειοψήφησε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Ειδικότερα:

  • Στην Αττική ο Ανδρέας Λοβέρδος με καταμετρημένο το 86,73% των ψήφων, ο Ανδρέας Λοβέρδος προηγείται με ποσοστό 33,22%, ακολουθεί ο Γιώργος Παπανδρέου με 29,32% και έπεται ο Νίκος Ανδρουλάκης, με 27,9%.
  • Στον δήμο Αθηναίων ωστόσο, με καταμετρημένο το 92,4% των ψήφων, πρώτος είναι ο Γιώργος Παπανδρέου με 30,36%, δεύτερος ο Ανδρέας Λοβέρδος με 28,69% και τρίτος ο Νίκος Ανδρουλάκης με 28,58%.
  • Στον δήμο Πειραιώς πρώτος είναι και πάλι ο Ανδρέας Λοβέρδος με 32,15%, ακολουθεί ο Νίκος Ανδρουλάκης με 31% και τρίτος ο Γιώργος Παπανδρέου με 30,43%.

Στην Κρήτη ο Νίκος Ανδρουλάκης κυριάρχησε με ποσοστό 61,3%, ακολούθησε ο Γιώργος Παπανδρέου με 24,69% και τρίτος ο Ανδρέας Λοβέρδος με 10,07%.

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: sofokleousin.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: