Κινητοποίηση ΠΟΕΔΗΝ στις 23 Φεβρουαρίου

Κινητοποίηση ΠΟΕΔΗΝ στις 23 Φεβρουαρίου

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

€99.95 Inc. Vat


24K Gold Finished
Adjustable size for Bracelet & Ring
FREE Shipping!
Handmade Women’s Butterfly Jewelry Set Jewelry

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished | jewelryaccessories4u.com

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished
€99.95 Inc. Vat

Butterfly Jewelry Set includes:
Handmade Butterfly Bracelet
Handmade Butterfly Ring

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Πανελλαδική στάση εργασίας 9:00-15:00 προγραμματίζει για τις 23 Φεβρουαρίου η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία(ΠΟΕΔΗΝ), με συγκέντρωση στο υπουργείο Εργασίας (10:00) και πορεία στο υπουργείο Υγείας.

Στην Θεσσαλονίκη η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την ίδια ώρα στο υπουργείο Μακεδονίας Θράκης και στην Περιφέρεια στις Υγειονομικές Περιφέρειες.

Η ΠΟΕΔΗΝ διεκδικεί ένταξη των εργαζομένων στα Νοσοκομεία στα ΒΑΕ, χαρακτηρισμό θανάτου υγειονομικών από κορονοϊό ως εργατικό ατύχημα, μονιμοποίηση εκτάκτων, ισχυρή Δημόσια Υγεία με επαρκή στελέχωση και χρηματοδότηση, αυξήσεις στους μισθούς και επαρκή μέτρα ατομικής προστασίας.

«Οι δημόσιες δαπάνες Υγείας παραμένουν καθηλωμένες στο 5% του ΑΕΠ, όταν ο μέσος όρος των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι 7,5% του ΑΕΠ. Τα νοσοκομεία εμφανίζουν τέλος του έτους 2020 ληξιπρόθεσμες οφειλές 1 δισ. ευρώ, αντιμετωπίζουν σημαντικές ελλείψεις προσωπικού, οι κενές οργανικές θέσεις είναι χιλιάδες και οι μόνιμες προσλήψεις είναι μηδενικές», αναφέρει η Ομοσπονδία. Σημειώνει ότι «η πανδημία ανέδειξε με τον πιο τραγικό τρόπο την επικινδυνότητα και ανθυγιεινότητα των επαγγελμάτων Υγείας- Πρόνοιας» επισημαίνοντας πως «25 υγειονομικοί έχουν χάσει τη ζωή τους από κορονοϊό και πάνω από 5.000 έχουν νοσήσει από την αρχή της πανδημίας».

Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ «η αντιμετώπιση του τρίτου κύματος επιβάλει καλύτερη οργάνωση του συστήματος στο επίπεδο της πρόληψης με περισσότερα και δωρεάν τεστ στην κοινότητα και ασφαλή νοσοκομειακή περίθαλψη με κατάλληλες υποδομές και επαρκή αριθμό ΜΕΘ».

Εαν θελετε να τα μαθαίνετε όλα για την Υγεία κάνετε like ΕΔΩ ►

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: onmed.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: