Κραυγή αγωνίας για τον Σπύρο Φωκά: Οι άθλιες συνθήκες διαβίωσης και η έκκληση για βοήθεια

Κραυγή αγωνίας για τον Σπύρο Φωκά: Οι άθλιες συνθήκες διαβίωσης και η έκκληση για βοήθεια

Σε εξαιρετικά δυσμενή θέση βρίσκεται ένας από τους κορυφαίους ηθοποιούς της χώρας μας, ο Σπύρος Φωκάς, ένας από τους λίγους καλλιτέχνες που κατάφεραν να κάνουν καριέρα στο λαμπερό Χόλιγουντ, δίπλα σε κορυφαία ονόματα του κινηματογράφου. 
Η καλή του φίλη Σοφία Μπαλάση, ηθοποιός και εκείνη στο επάγγελμα, η οποία βιώνει τον γολγοθά που ανεβαίνει ο μεγάλος μας ηθοποιός μαζί με τη σύζυγό του Λίλιαν, μιλώντας στην Espresso δεν έκρυψε τη θλίψη της αλλά και την αγωνία της για το μέλλον του ζευγαριού και κυρίως του Σπύρου Φωκά ο οποίος συγχρόνως αντιμετωπίζει και σοβαρά προβλήματα υγείας.

«Ο Σπύρος είναι κατάκοιτος στο κρεβάτι και δεν μπορεί να σηκωθεί. Ζει σε ένα σπίτι προκάτ, που τον χειμώνα είναι σαν ιγκλού και το καλοκαίρι δεν μπορείς να σταθείς από τη ζέστη. Μαζί με τη σύζυγό του παίρνουν μια σύνταξη της τάξεως των 600 ευρώ, χωρίς καν να έχουν φαγητό, με αποτέλεσμα να υποσιτίζονται.Χαρακτηριστικό τραγικό παράδειγμα είναι ότι όταν πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο της Κορίνθου, το ασθενοφόρο τον μετέφερε στο σπίτι του και εκεί βρίσκονταν άνθρωποι του ΔΕΔΔΗΕ για να του κόψουν το ρεύμα», είπε μεταξύ άλλων η Σοφία Μπαλάση.Η ηθοποιός κάνει έκκληση για ακόμα μία φορά προς την Πολιτεία να βοηθήσει τον μεγάλο μας ηθοποιό λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι μεγάλη ανάγκη αυτή τη στιγμή ο Σπύρος μαζί με τη σύζυγό του να μείνουν σε κάποιο σπίτι κανονικό για να μπορούν να ζουν αξιοπρεπώς.Επίσης ο Σπύρος χρειάζεται μια γυναίκα να τον φροντίζει διότι, ενώ η Λίλιαν κάνει ό,τι μπορεί, έχει και αυτή τα δικά της προβλήματα υγείας. Είναι ντροπή να υπάρχει αυτή η αδιαφορία από το ελληνικό κράτος σε έναν από τους σπουδαιότερους Έλληνες ηθοποιούς».

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: gossip-tv.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: