Κριέ, Λέοντα, Τοξότη, αυτό είναι το μεγαλύτερο ψέμα που λένε για σένα!

Κριέ, Λέοντα, Τοξότη, αυτό είναι το μεγαλύτερο ψέμα που λένε για σένα!

Τα στερεότυπα που κυκλοφορούν για το κάθε ζώδιο είναι λίγο-πολύ γνωστά σε όλους. Αποκλείεται να μην έχεις διαβάσει ή ακούσει, σε οποιοδήποτε αστρολογικό κείμενο ή συζήτηση, φράσεις όπως «Οι Κριοί είναι τόσο επιθετικοί» ή «οι Δίδυμοι είναι ψεύτικοι» και άλλα τέτοια… συνηθισμένα. Όμως, αυτά τα στερεότυπα όχι μόνο δεν είναι πάντα αληθινά, αλλά μπορεί και να αποτελούν μερικές από τις μεγαλύτερες παρεξηγήσεις για τα ζώδια. Η αστρολογία είναι μια πολύπλοκη τέχνη και κάθε ζώδιο δεν μπορεί απλώς να ταιριάξει απόλυτα στα στενά πλαίσια ενός μονολεκτικού χαρακτηρισμού.
Εάν συνηθίζεις κι εσύ να συνδέεις αυτά τα στερεότυπα με κάποια ζώδια που δεν πολυσυμπαθείς, π.χ. τον Ζυγό τον Σκορπιό, ίσως να καταλάβεις γιατί δεν σχετίζεσαι ποτέ μαζί τους, παρόλο που διαπιστώνεις ότι οι χαρακτηρισμοί που τους αποδίδονται δεν ισχύουν και τόσο.
Εν κατακλείδι, η πιο συνηθισμένη παρανόηση για το κάθε ζώδιο μπορεί να είναι περισσότερο δημοφιλής από τις πραγματικές ποιότητές του. Το να φτάσεις στη ρίζα και να κατανοήσεις γιατί αυτές οι παρανοήσεις είναι τόσο γνωστές (και συχνά τόσο ανακριβείς), ίσως σε βοηθήσει να καταλάβεις καλύτερα τον εαυτό σου και τους άλλους.
Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα πιο συνηθισμένα στερεότυπα και πώς εξηγούνται οι συχνότερες παρανοήσεις σχετικά με τα ζώδια της φωτιάς.

ΚΡΙΟΣ
Είναι πάντα οργισμένος
Ο Κριός είναι το παρορμητικό ζώδιο της φωτιάς, οπότε είναι εύκολο να καταλάβεις γιατί οι άλλοι τον θεωρούν αρκετά επιθετικό, αλλά αυτή η ενθουσιώδης ενέργειά του μπορεί συχνά να παρεξηγηθεί. Το πιο συνηθισμένο στερεότυπο που διαδίδεται για τον Κριό αφορά στο ότι είναι πάντα έτοιμος για καυγά! Όμως το ζώδιο αυτό κυβερνάται από τον Άρη και συνήθως η ισχυρή του ενέργεια κατευθύνεται προς προσωπικούς στόχους ή στη δική του βελτίωση. Δεδομένου ότι ο Ήλιος που αντιπροσωπεύει το «εγώ» βρίσκεται σε έξαρση στο ζώδιο του Κριού, του προσδίδει επίσης εξαιρετική αυτοσυνειδησία και μπορεί εύκολα να αναγνωρίσει πότε γίνεται αναιδής ή απότομος. Πάνω απ’ όλα όμως, η ενθουσιώδης φύση του χρησιμοποιείται για να ενθαρρύνει και να ανεβάσει τους άλλους με θετικό τρόπο. Στην τελική, είναι το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού και είναι απολύτως φυσικό να απολαμβάνει τον υψηλό ρόλο του ως ηγέτης σε κάθε κατάσταση!
Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: mothersblog.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: