Κυρ. Βελόπουλος: «Προτείνουμε πυρηνική ενέργεια που είναι η μόνη λύση»

Κυρ. Βελόπουλος: «Προτείνουμε πυρηνική ενέργεια που είναι η μόνη λύση»

Να προβληματισθούν με τα όσα συμβαίνουν στα οπαδικά κινήματα κάλεσε τους βουλευτές, ξεκινώντας την ομιλία του στην Ολομέλεια κατά τη συζήτηση του σχεδίου νόμου «Επείγουσες φορολογικές, και τελωνειακές ρυθμίσεις, επείγουσες διατάξεις για τη διασφάλιση του δικαιώματος αποτελεσματικής δικαστικής προστασίας» ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος.

«Φτιάξατε ορδές οπαδών νέων χωρίς ιδανικά και χωρίς αντίληψη. Αφήσατε τους προέδρους των ομάδων να ελέγχουν αυτές τις ορδές που σφάζουν κόσμο στον δρόμο. Ο φασισμός και ο ναζισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία. Οφείλεται στην έλλειψη παιδείας και αγωγής των παιδιών. Και πρέπει να καταδικάζονται από όλους. Και προσέξτε, γιατί πλέον οι ομάδες αυτές είναι μικρές. Οι ορδές είναι μικτές και σφάζουν κόσμο» είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στα θέματα της οικονομίας ο κ. Βελόπουλος εκτίμησε πως «έρχεται Αρμαγεδδών» και η αιτία, όπως υποστήριξε, είναι η εκτόξευση των τιμών στα τσιπάκια και στα λιπάσματα.

«Είναι δύο διαμετρικά αντίθετες αγορές, που η μία αφορά τον αγροτικό τομέα και η άλλη αποτελεί αιχμή του δόρατος της τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης που έγινε στην παγκόσμια οικονομία».

«Βασικό συστατικό στα λιπάσματα είναι το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο. Δηλαδή η ενέργεια, και εάν βαθύνει η κρίση αυτό θα σημάνει χάος. Το πρόβλημά σας είναι ότι δεν κάνετε πρόβλεψη. Τι έχετε κάνει μέχρι σήμερα; Αυξήσατε το χρέος από 400 δισ. ευρώ, στα τέλη του 2018 ανέβηκε στα 540 δισ. ευρώ. Η χώρα οδεύει σε νέα χρεοκοπία. Η Ελλάδα θα πληρώσει ακριβά τον δημόσιο δανεισμό. Όπως δήλωσε και ο υπουργός Οικονομικών, η απόδοση του 10ετούς ομολόγου αναμένεται ότι θα ανέβει μέσα στο χρόνο πάνω από 3%», είπε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης και πρόσθεσε:

«Φτιάξατε ένα κράτος επιδομάτων. Ένα κράτος που δεν είναι παραγωγικό. Και το καταστρέψατε. Η Ελλάδα είναι ένα καράβι, που καπετάνιος κάθε φορά είναι ο πρωθυπουργός, ο οποίος οδηγεί το καράβι στα βράχια. Και ο ελληνικός λαός αντί να αλλάξει τον καπετάνιο αλλάζει το καράβι. ΝΔ, ΚΙΝΑΛ, ΣΥΡΙΖΑ. Εσείς φταίτε που δεν πηγαίνει μπροστά η χώρα.

»Δεν έχετε σχέδιο και πρόγραμμα και γι’ αυτό όλα αποτυγχάνουν. Ο πτωχευτικός κώδικας, ο “ΗΡΑΚΛΗΣ”, η αναπτυξιακή μετάβαση και απολιγνιτοποίηση, τα ποσοστά επιδότησης για τον πρωτογενή τομέα, το “Εξοικονομώ” ΕΣΠΑ με απορρόφηση 30%, οι μεγάλες επιχορηγήσεις σε ημέτερους, οι ψηφιακές & πράσινες επενδύσεις. Όλα απέτυχαν», είπε ο κ. Βελόπουλος.

Συνεχίζοντας, ζήτησε από τον πρωθυπουργό να μην εμπλακεί η Ελλάδα στο θέμα της…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: naftemporiki.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: