“Λένε ψέματα οι Γερμανοί για τις δευτερογενείς μετακινήσεις προσφύγων”-Νότης Μαριάς

"Λένε ψέματα οι Γερμανοί για τις δευτερογενείς μετακινήσεις προσφύγων"-Νότης Μαριάς

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

€99.95 Inc. Vat


24K Gold Finished
Adjustable size for Bracelet & Ring
FREE Shipping!
Handmade Women’s Butterfly Jewelry Set Jewelry

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished | jewelryaccessories4u.com

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished
€99.95 Inc. Vat

Butterfly Jewelry Set includes:
Handmade Butterfly Bracelet
Handmade Butterfly Ring

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

https://www.etsy.com/listing/804994360/bracelet-handmade-women-gold-plated

Ο Νότης Μαρίας με συνέντευξή του στο Russia Today αποδομεί τις κατηγορίες της Μέρκελ κατά της Πατρίδας μας για τις δευτερογενείς μετακινήσεις προσφύγων από Ελλάδα σε Γερμανία.

Την υποκρισία και το θράσος της Γερμανίας για το μεταναστευτικό στηλίτευσε ο Πρόεδρος του Κόμματος ΕΛΛΑΔΑ- Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ, Καθηγητής Θεσμών της ΕΕ του Πανεπιστημίου Κρήτης, πρώην Ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς μιλώντας στο βραδινό Κεντρικό δελτίο ειδήσεων του γνωστού διεθνούς  τηλεοπτικού δικτύου Russia Today, την Τρίτη 8/6/2021.

Παίζοντας για άλλη μια φορά «Eθνική Ελλάδος» ο Νότης Μαριάς υπερασπίστηκε την Πατρίδα μας έναντι των απαράδεκτων κατηγοριών της Γερμανίας σε σχέση με το προσφυγικό, κατηγορίες τις οποίες η Γερμανία διαβίβασε με επιστολή της και στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Έτσι για άλλη μια φορά ο Νότης Μαριάς πρόβαλε τις θέσεις της χώρας μας σε ένα κανάλι διεθνούς εμβέλειας, όπως το Russia Today, τη στιγμή που τα ελληνικά κανάλια έχουν συστηματικά εδώ και πολύ καιρό πλέον φιμώσει τόσο τον Νότη Μαριά όσο και το Κίνημα  ΕΛΛΑΔΑ- Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ. 

Ο Νότης Μαριάς επισήμανε ότι η Γερμανία, η Γαλλία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες δεν έχουν τηρήσει τις υποχρεώσεις τους σε σχέση με τις μετεγκαταστάσεις προσφύγων. Έτσι η Γερμανία δέχθηκε για μετεγκατάσταση μόνο το 40% των προσώπων που έπρεπε να έχει δεχθεί και η Γαλλία μόνο το 25%. 

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση του παρουσιαστή του δελτίου ειδήσεων του Russia Today για τις δευτερογενείς μετακινήσεις προς τη Γερμανία όσων προσφύγων έχουν λάβει άσυλο στην Ελλάδα, απέκρουσε τις κατηγορίες της Γερμανίας περί δήθεν ευθύνης της Πατρίδας μας επισημαίνοντας ότι όσοι έχουν λάβει άσυλο στην Ελλάδα δικαιούνται να ταξιδεύσουν σε άλλες χώρες της ΕΕ για τουρισμό και να παραμείνουν εκεί έως 90 ημέρες. Το  γεγονός ότι οι εν λόγω παραμένουν για περισσότερο χρόνο στη Γερμανία δεν είναι ευθύνη της Ελλάδας αλλά της γερμανικής αστυνομίας. 

Επιπλέον ο Νότης Μαριάς επισήμανε ότι με βάση συγκεκριμένες αποφάσεις γερμανικών δικαστηρίων τα εν λόγω πρόσωπα κρίθηκε ότι μπορούν να υποβάλλουν και δεύτερη αίτηση ασύλου αυτή τη φορά στη Γερμανία. Το γεγονός ότι οι πρόσφυγες αξιοποιούν τις εν λόγω αποφάσεις των Γερμανικών Δικαστηρίων προκειμένου να συνεχίσουν να παραμένουν στη Γερμανία είναι ένα ζήτημα που αφορά αποκλειστικά τη Γερμανία και ως εκ τούτου κακώς το Βερολίνο κατηγορεί εν προκειμένω την Ελλάδα,  απάντησε ο  Νότης Μαριάς.

Σε σχέση με την φιλοξενία των προσφύγων, ο Νότης Μαριάς επισήμανε ότι όσα πρόσωπα έχουν κάνει αίτηση ασύλου στην Ελλάδα φιλοξενούνται στη χώρα μας η οποία τους παρέχει τροφή, στέγη και επιμίσθιο. Όταν τα εν λόγω πρόσωπα λάβουν το καθεστώς πρόσφυγα τότε η Ελλάδα δεν έχει υποχρέωση να τους παρέχει φιλοξενία.  Παρά ταύτα, συνέχισε ο Νότης Μαριάς, η Ελλάδα και χωρίς να έχει σχετική νομική υποχρέωση συνεχίζει τη φιλοξενία των εν λόγω προσώπων μέσω των προγραμμάτων Ήλιος και  Εστία.

Επομένως πρέπει να απορριφθούν οι απαράδεκτες κατηγορίες της Γερμανίας και άλλων χωρών της ΕΕ κατά της Ελλάδας οι οποίες μάλιστα τόλμησαν να στείλουν και σχετική επιστολή στην Κομισιόν. 

Ας…

Ποιοτική & Οικονομική VoIP Τηλεφωνία
Source link

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: