Λιόλιος: 'Ο Βασιλακόπουλος δεν ασχολείται με τα ουσιαστικά και καίρια προβλήματα των ερασιτεχνικών σωματείων'

Λιόλιος: 'Ο Βασιλακόπουλος δεν ασχολείται με τα ουσιαστικά και καίρια προβλήματα των ερασιτεχνικών σωματείων'

Ο Βαγγέλης Λιόλιος προέβη σε δεύτερη γραπτή δήλωση στη διάρκεια της Τρίτης 31 Αυγούστου, κάνοντας νέα επίθεση στον Γιώργο Βασιλακόπουλο και την προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ.

Συγκεκριμένα, τους κατηγορεί ότι “δεν ασχολούνται με τα ουσιαστικά και καίρια προβλήματα των ερασιτεχνικών σωματείων” και ξεκαθαρίζει πως σκοπεύει να αναλάβει άμεσα πρωτοβουλία για να οριστεί από κοινού ο τρόπος λειτουργίας των ακαδημιών και των αναπτυξιακών τμημάτων όσον αφορά το μπάσκετ.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του Βαγγέλη Λιόλιου:

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου από τη Γ.Γ.Α., δυστυχώς δημιουργείται ένα πλαίσιο λειτουργίας που ουσιαστικά “απαγορεύει” στα Σωματεία να έχουν ακαδημίες και αναπτυξιακά τμήματα, οδηγώντας νομοτελειακά το μπάσκετ σε μαρασμό.

Η προσωρινή διοίκηση του κυρίου Βασιλακόπουλου και οι συν αυτώ, για μια ακόμη φορά, περί άλλων τυρβάζουν και δεν ασχολούνται με τα ουσιαστικά και καίρια προβλήματα των ερασιτεχνικών Σωματείων.

Ως υποψήφιος Πρόεδρος της ΕΟΚ, δεν μπορώ να παρακολουθώ αμέτοχος τη διάλυση του μπάσκετ.

Ξεκαθαρίζω πως σκοπεύω να αναλάβω άμεσα πρωτοβουλία με κατάθεση συγκεκριμένων προτάσεων προς τη Γ.Γ.Α., ώστε να παραμείνουν ανοικτές και οικονομικά βιώσιμες οι ακαδημίες των ερασιτεχνικών Σωματείων.

Θλίβομαι που για μια ακόμη φορά γινόμαστε μάρτυρες της διοικητικής ανικανότητας της Προσωρινής Διοίκησης της ΕΟΚ και ζητώ άμεσα συνάντηση με τη Γ.Γ.Α., για να ορίσουμε από κοινού το τρόπο λειτουργίας των ακαδημιών και των αναπτυξιακών τμημάτων όσον αφορά το μπάσκετ.

Εξυπακούεται όποιος άλλος συνυποψήφιος Πρόεδρος θέλει να είναι παρών στη συνάντηση αυτή και να συμβάλει με συγκεκριμένες προτάσεις για την άμεση επίλυση του ζωτικού αυτού προβλήματος, θα χαρώ να θέσουμε από κοινού τους προβληματισμούς και τις προτάσεις μας στη ΓΓΑ.

Με εκτίμηση,

Βαγγέλης Λιόλιος

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: www.sport24.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: