Λοιμός: Η μουσική παράσταση του Βασίλη Βηλαρά στο Ρομάντσο

Λοιμός: Η μουσική παράσταση του Βασίλη Βηλαρά στο Ρομάντσο

Ο Λοιμός του Βασίλη Βηλαρά επιστρέφει για δεύτερη χρονιά, μετά τις sold out παραστάσεις του 2022. Για έξι μόνο παραστάσεις στο Ρομάντσο, από την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου, και κάθε Τετάρτη μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου.
Λίγα λόγια για την παράσταση
Μια μουσική παράσταση φτιαγμένη από τα υλικά που γεμίζουν τα newsfeed μας καθημερινά. Η πατριαρχία, ο σεξισμός, τα give aways, οι γυναικοκτονίες, η ομοφοβία, ο φασισμός, οι close friends, η αστυνομική βία, το victim blaming, ο παραλογισμός των dating apps, γίνονται τραγούδια σε ένα show που μιλάει για το τσίρκο που λέγεται Ελλάδα.
Ένα show που διατρέχει τη μουσική ιστορία της χώρας και ανακαλύπτει πόσα προβληματικά τραγούδια έχουμε τραγουδήσει εν άγνοια μας μεγαλώνοντας.
Ένα show που, πιστό στην σταθερή εθνική μας ανάγκη να εξευρωπαϊστούμε, επιτρέπει να συνομιλούν οι Abba με τον Ζαμπέτα, η Dua Lipa με την Τζένη Βάνου, οι ομοφοβικές ελληνικές σειρές των 90s με το tinder και οι διεθνείς έρευνες περί αύξησης κακοποιημένων γυναικών την περίοδο της καραντίνας με τα ρεμπέτικα τραγούδια.
Από τη σκηνή του «Ρομάντσου» θα περάσουν πολλοί μικροί λοιμοί που συναντάμε καθημερινά, τους οποίους θα καυτηριάσουμε, θα γιορτάσουμε, θα ξορκίσουμε και ίσως τελικά κατανοήσουμε.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι παραστάσεις που περιμένουμε τη νέα χρονιά12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Συγγραφέας: Βασίλης Βηλαράς

Σκηνοθεσία: Βασίλης Βηλαράς

Σκηνικά: Δήμος Κλιμενώφ
Κοστούμια: Δήμος Κλιμενώφ
Φωτισμοί: Βάσια Ατταριάν
Παίζουν: Βασίλης Βηλαράς, Χάρης Κούσιος, Κέλλυ Παπαδοπούλου
Διάρκεια Παραστάσεων: Από 11 Ιανουαρίου μέχρι 15 Φεβρουαρίου 2023
Πληροφορίες: Τηλ. +30.2167003325 , email:[email protected] Παραστάσεις: Κάθε Τετάρτη στις 21:00
Link Εισιτηρίων: https://www.viva.gr/tickets/theater/loimos-2-0/?fbclid=IwAR0L5BkYuge0i0mlxVuEBhU-RkFsGgyGiklBk09fsXYUFAnWcalFeDsLVEw
Πληροφορίες Χώρου: Ρομάντσο, Αναξαγόρα 3-5, Ομόνοια

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: www.monopoli.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: