Λόπεθ: 'Το μόνο σίγουρο είναι πως θα είμαστε πάρα πολύ ανταγωνιστικοί με τον Ολυμπιακό'

Λόπεθ: 'Το μόνο σίγουρο είναι πως θα είμαστε πάρα πολύ ανταγωνιστικοί με τον Ολυμπιακό'

Ο Ατρόμητος δεν σημείωσε ούτε μία νίκη στα φιλικά προετοιμασίας όμως αυτό δεν φοβίζει τον τεχνικό του, Άνχελ Λόπεθ, ο οποίος θεωρεί πως τα φιλικά βοήθησαν την ομάδα του να μεγαλώσει και να ωριμάσει, την ώρα που περιμένει βοήθεια από τις πολλές (13 τον αριθμό) που πραγματοποίησε (τελευταία αυτή του Κυριάκου Παπαδόπουλου που ανακοινώθηκε την Πέμπτη).

Ο Ισπανός τεχνικός εμφανίστηκε μάλιστα πεπεισμένος μιλώντας την Παρασκευή (10/9) στην κάμερα της Nova πως οι Περιστεριώτες όχι μόνο θα παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί απέναντι στον Ολυμπιακό την ερχόμενη Κυριακή για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος αλλά θα παίξουν δίχως φόβο με στόχο να προκαλέσουν προβλήματα στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Αναλυτικα όσα δήλωσε ο Ισπανός προπονητής:

Για τις σκέψεις του για το ματς με τον Ολυμπιακό: “Αρχικά να πω ότι είμαστε πολύ χαρούμενοι που αρχίζει το πρωτάθλημα και τι καλύτερο από το να παίξουμε κόντρα στον πρωταθλητή. Σίγουρα ήταν μία πολύ μεγάλη προετοιμασία αλλά αυτό ήταν θετικό για μας γιατί θα έχουμε στην ομάδα πολλούς νέους παίκτες, τόσο στο αρχικό σχήμα όσο και συνολικά στην ομάδα. Σίγουρα ήταν μία πολύ σκληρή προετοιμασία αλλά και πολύ θετική για εμάς που μας έκανε να μεγαλώσουμε και να ωριμάσουμε”.

Για το αν προβληματίζεται που δεν πήρε η ομάδα του νίκη στα φιλικά ή το βλέπει ως έξτρα κίνητρο για να έρθουν οι νίκες στα επίσημα παιχνίδια: “Η προετοιμασία είναι μόνο για να μας ετοιμάσει για το παιχνίδι και το πρωτάθλημα το οποίο έρχεται. Κάναμε μία πολύ σκληρή προετοιμασία, πήγαμε στην Ισπανία και δώσαμε πολύ σημαντικά και δύσκολα παιχνίδια απέναντι σε πολύ ισχυρούς αντιπάλους με πολλή υψηλή ποιότητα. Το ίδιο και όταν γυρίσαμε εδώ στην Ελλάδα. Φανταστείτε πως μέχρι και χθες ακόμα υπογράφαμε καινούριους παίκτες, οπότε αυτό είναι πολύ σημαντικό. Οπότε, επαναλαμβάνω πως η προετοιμασία είναι απλά μία προετοιμασία που μας βοηθάει για το πρωτάθλημα. Τα επίσημα ξεκινούν την Κυριακή όπου το κάθε παιχνίδι μετράει, όπου εκεί τα επίσημα δίνουν τρεις βαθμούς. Επαναλαμβάνω πως η προετοιμασία ήταν πολύ θετική για εμάς, μας βοήθησε να δούμε που βρισκόμαστε, να λύσουμε προβλήματα και να προσαρμοστούμε σε συνθήκες για το πρωτάθλημα”.

Για το τι πρέπει να να περιμένει ο κόσμος από τον Ατρόμητο στην πρεμιέρα απέναντι στον Ολυμπιακό: “Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Ατρόμητος θα είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικός την Κυριακή. Θέλουμε να δείξουμε πως έχουμε ξεκάθαρα την ιδέα μας μέσα στο γήπεδο και να υλοποιήσουμε αυτά που δουλεύουμε συνεχώς μέσα στην προπόνηση.Να…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: www.sport24.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: