Λουτσέσκου: 'Με απασχολεί μόνο η πρόκριση, αν δεν έφευγε τώρα ο Τζόλης δεν θα γινόταν η μεταγραφή'

Λουτσέσκου: 'Με απασχολεί μόνο η πρόκριση, αν δεν έφευγε τώρα ο Τζόλης δεν θα γινόταν η μεταγραφή'

Την Τετάρτη (11/8) το μεσημέρι ο Ραζβάν Λουτσέσκου παραχώρησε συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι της Πέμπτης (20:00, OPEN TV, LIVE SPORT24) με τη Μποέμιανς. Ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ έκανε λόγο μόνο για πρόκριση και τίποτα άλλο ενώ φυσικά αναφέρθηκε στη μεταγραφή του Τζόλη αποκαλύπτωντας το παρασκήνιο πίσω απ’ αυτή λέγοντας πως αν δεν γινόταν τώρα η παραχώρηση του στη Νόριτς δεν θα γινόταν ποτέ:

“Βλέπω μια τεράστια θέληση για την νίκη και την πρόκριση. Δεν μας επηρεάζει τι κάνουν οι άλλες ελληνικές ομάδες, αλλά την ίδια στιγμή θέλω να πω ότι αισθάνομαι ότι οι ελληνικές ομάδες ήταν καλύτερες ποιοτικά από τους αντιπάλους τους, αλλά για τον έναν ή τον άλλον λόγο δεν πήραν τις προκρίσεις. Είναι κρίμα αυτό που συνέβη. Δεν μας δημιουργεί εμάς κάποια εξτρά πίεση.

Πρέπει να μπούμε με αποφασιστικότητα για να πάρουμε την πρόκριση. Μπορεί σε κάποιους να μην αρέσει αλλά αυτό που θα πρέπει να χτίσουμε την ψυχολογία μας και αυτό θα γίνει μέσα από τα παιχνίδια. Πρέπει η δική μας αυτοπεποίθηση να φτάσει στο επίπεδο που θα μας οδηγήσει σε μια νοοτροπία, που θα μας επιτρέπει να κερδίζουμε ακόμα και αν δεν είμαστε καλοί στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό έγινε την σεζόν που πήραμε το νταμπλ, αλλά και από την προηγούμενη σεζόν μετά το παιχνίδι στην Ξάνθη που άρχισε να ανεβαίνει η ομάδα. Είναι μια συνεχή μάχη, που αφορά την προσωπικότητα και την θέληση των παικτών για πάρουν τις νίκες και να έχουν την θέληση να πετύχουν.

Άκουσα διάφορες ερωτήσεις προς τον Κρέσπο, έχουμε ακούσει πολλές αναλύσεις. Στην πραγματικότητα είναι περίπλοκο γιατί αν σκεφτούμε ότι με τα ίδια λάθη παίρναμε την νίκη, ο κόσμος θα μιλούσε διαφορετικά για αυτό τον αγώνα. Κάναμε 1-2 λάθη και χάσαμε την αυτοπεποίθηση που είχαμε στην αρχή του ματς. Χάθηκε ο αγώνας γιατί δεν είχαμε τον έλεγχο και την σωστή διαχείριση, αρχίσαμε καλά αλλά μετά χάσαμε την αυτοπεποίθηση. Αν είχαμε διαφορετικό επίπεδο αυτοπεποίθησης, ως ομάδα γενικά όχι ατομικά, θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Όλοι θέλουμε την νίκη και την πρόκριση, αλλά πρέπει να δούμε τι κρύβεται πίσω από αυτό το αποτέλεσμα κάποιοι δεν θέλουν να δουν τι κρύβεται πίσω από αυτό το αποτέλεσμα”.

Για την επιστροφή στην Τούμπα μαζί με τον κόσμο και το τι περιμένει να δει σε τακτικό επίπεδο από τους παίκτες του στον αγωνιστικό χώρο: “Δεν θέλω να δω έλλειψη συγκέντρωσης, όπως έγινε στο πρώτο παιχνίδι. Πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη και ειδικά τα αβίαστα λάθη. Δεν περιμένω να δω άλλα ατομικά λάθη. Αυτά τα λάθη αφορούν το ότι ήμασταν στο πρώτο επίσημο παιχνίδι αλλά…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: www.sport24.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: