Λυκογιάννης για την αποβολή του: 'Όποιος έχει μάτια, βλέπει και κρίνει…'

Λυκογιάννης για την αποβολή του: 'Όποιος έχει μάτια, βλέπει και κρίνει...'

Ο ΠΑΟΚ έφτασε τις δύο ήττες σε ισάριθμους αγώνες στη Stoiximan Basket League, με τον Άρη Λυκογιάννη πάντως να μην ολοκληρώνει το παιχνίδι με τον Προμηθέα στον πάγκο της ομάδας του. Ο έμπειρος τεχνικός αποβλήθηκε στα 6’41” για το τέλος της αναμέτρησης, σχολιάζοντας όσα συνέβησαν μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.

Οι καταστάσεις είναι αυτές που έδειξε η τηλεόραση. Τα έχουμε πει πολλές φορές… Όποιος έχει μάτια βλέπει και κρίνει. Δεν έχω να σταθώ πουθενά, δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω. Εάν κάποιος βλέπει και καταλαβαίνει μπάσκετ μπορεί πολύ εύκολα να βγάλει τα συμπεράσματά του και πόσο επηρέασε το παιχνίδι αυτό που έγινε” είπε χαρακτηριστικά και πρόσεθεσε αναφορικά με τον αγώνα:

Νομίζω ότι μείναμε αρκετά πιστοί στο πλάνο μας στη διάρκεια του αγώνα. Να έχουμε δηλαδή τον έλεγχο του ρυθμού και με μικρές εξαιρέσεις νομίζω ότι το κάναμε αυτό και δεν τους επιτρέψαμε σχεδόν καθόλου το transition, πήγαμε καλά στο αμυντικό ριμπάουντ και ήμασταν στη διεκδίκηση του παιχνιδιού στη μεγαλύτερη διάρκεια του. Στο τέλος του αγώνα ο Προμηθέας εκμεταλλεύτηκε κάποια λάθη και κάποιες καταστάσεις, πήρε μία μικρή διαφορά και κέρδισε“.

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: sport24.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: