Μαϊδάνογλου: Ανατριχιάζει η καταγγελία της: «Ούρλιαζα, έβριζα και τον απειλούσα με μια μολυβοθήκη»

Μαϊδάνογλου: Ανατριχιάζει η καταγγελία της: «Ούρλιαζα, έβριζα και τον απειλούσα με μια μολυβοθήκη»

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

€99.95 Inc. Vat


24K Gold Finished
Adjustable size for Bracelet & Ring
FREE Shipping!
Handmade Women’s Butterfly Jewelry Set Jewelry

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished | jewelryaccessories4u.com

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished
€99.95 Inc. Vat

Butterfly Jewelry Set includes:
Handmade Butterfly Bracelet
Handmade Butterfly Ring

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

“Κατέληξα να ουρλιάζω, βρίζοντάς τον και απειλώντας τον με τη μολυβοθήκη του γραφείου του στο χέρι μου, έτοιμη να του τη φέρω στο κεφάλι”, εξομολογήθηκε  η ηθοποιός Βίκυ Μαϊδάνογλου σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε.
Όλες αυτές οι καταγγελίες που έγιναν στον χώρο του θεάτρου σε φόβισαν;
Το αντίθετο θα έλεγα. Με έκαναν να πιστεύω περισσότερο στη δύναμη των “αδύναμων”. πιστέψουμε επιτέλους αυτούς που δεν έχουν την εξουσία, τα χρήματα και τη δόξα.

Έχεις βιώσει κάτι παρόμοιο;”Έχω βιώσει αρκετά ακραία σκηνικά σε αυτά τα τέσσερα χρόνια που ζω και εργάζομαι στην Αθήνα. Πάντα αντιδρούσα σε κακοποιητικές συμπεριφορές, είτε σεξουαλικής, είτε οποιασδήποτε άλλης φύσης. Δε χρειάζεται να δώσεις το περιβόητο “δικαίωμα” για να εισβάλει κάποιος στον προσωπικό σου χώρο ή να σου συμβεί μια παρεμβατική συμπεριφορά, θυμάμαι στα δε­καεννιά μου, που βρισκόμουν στον χώρο ενός σκηνοθέτη που έκανε ακρόαση για τη νέα του δουλειά.Ζούσα στη Θεσσαλονίκη ακόμη, οπότε κρατήσαμε μια επικοινωνία δύο μηνών περίπου, όπου βρεθήκαμε δύο φορές από κοντά. Μου ζήτησε να κάνω διάφορες πράξεις σεξουαλικής φύσεως στις οποίες δεν ενέδωσα και με έφερε σε αμηχανία. Την τρίτη φορά πήγα στον χώρο του μαζί με μια άλλη κοπέλα που της είχε φερθεί εξίσου απαίσια και τον βάλαμε στη θέση του. Κατέληξα να ουρλιάζω, βρίζοντάς τον και απειλώντας τον με τη μολυβοθήκη του γραφείου του στο χέρι μου, έτοιμη να του τη φέρω στο κεφάλι.Δεν βγήκα ποτέ να τον καταγγείλω δημόσια, διότι λίγο αργότερα από αυτό το σκηνικό, αρρώστησε και βρίσκεται πια εκτός του χώρου. Έκανα κάτι που δεν έκανε εκείνος, τον σεβάστηκα. Πέρα από αυτό, θεωρώ πως αν μου συνέβαινε τώρα, ενδε­χομένου να έπραττα διαφορετικά. Δεν φανταζό­μαστε πόσο δύσκολο είναι για ένα νέο κορίτσι να καταγγείλει έναν μεγάλης ηλικίας και φτασμένο “άνθρωπο” για κάτι τέτοιο”.Πηγή: My Tv

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: gossip-tv.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: