Μαμά ντύνει τα τρίδυμα μωρά της ασορτί και τα φωτογραφίζει (pics)

Μαμά ντύνει τα τρίδυμα μωρά της ασορτί και τα φωτογραφίζει (pics)

Σύμφωνα με έρευνες, στο παρελθόν η συχνότητα των τρίδυμων κυήσεων ήταν 1 στις 8.000 κάτι που όπως φαίνεται αυτό έχει αλλάξει τις τελευταίες δύο δεκαετίες. Οι μέθοδοι υποβοηθούμενης παραγωγής και τα προγράμματα εξωσωματικής γονιμοποίησης έχουν συμβάλλει σε σημαντική αύξηση των πολύδυμων κυήσεων και πιο συγκεκριμένα, κατά 50% περίπου στις δίδυμες και 40% στις τρίδυμες.
Με εξωσωματική γονιμοποίηση συνέλαβε και η μητέρα τεσσάρων παιδιών και δημιουγός του Instagram account @identical_triplet_mama τα τρίδυμα μωρά της. Έχοντας ήδη μία μεγαλύτερη κόρη, την Violet, στα 40 έγινε για δεύτερη φορά μητέρα φέρνοντας στον κόσμο τους τρεις γιους της, Rocco, Prince και Otis .

Τα τρία αγόρια γεννήθηκαν τον Μάιο του 2020 και μοιάζουν σαν… τρεις σταγόνες νερό. Οι αναρτήσεις της 40χρονης μητέρας ξεκίνησαν ήδη από την περίοδο της εγκυμοσύνης της. Μέσω αυτών, περιέγραφε πώς βιώνει μία τρίδυμη κύηση και τα συμπτώματα που είχε η ίδια:
“Τα πόδια μου ήταν τεράστια, τόσο πρησμένα που κάθε φορά που έπρεπε να βγω έξω φορούσα τα αθλητικά μου με πολύ χαλαρά τα κορδόνια, ανεξάρτητα από το τι φοράω.
Είχα πολλούς πονοκεφάλους και το χειρότερο ήταν αυτή η έντονη δίψα που δεν έλεγε να φύγει όσα ποτήρια νερό κι αν έπινα. Η κοιλιά μου ήταν τεράστια, δεν βολευόμουν με τίποτα και χρησιμοποιούσα μαξιλάρια για να την στηρίξω κάθε φορά που ξάπλωνα.”

Τα τρία αγόρια έγιναν ενός έτους τον προηγούμενο μήνα και από τη γέννησή του μέχρι και σήμερα, η 40χρονη έχει ανεβάσει εκατοντάδες φωτογραφίες τους. Πότε τα φωτογραφίζει μόνα τους και πότε με τη μεγάλη τους αδερφή.

Στις περισσότερες φωτογραφίες τα αγοράκια είναι ντυμένα ασορτί και αυτό είναι που κάνει τις αναρτήσεις της μαμάς τους, ακόμα πιο απολαυστικές. Τα αγοράκια φορούν τα ίδια κορμάκια….

… και custom ρούχα με τα ονόματά τους.

Το account έχει πάνω από 74.000 μέχρι στιγμής και διαρκώς ο αριθμός αυτών ανεβαίνει.
Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες των χαριτωμένων τριδύμων στην gallery που ακολουθεί.

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: mothersblog.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: