Μαρία Ηλιάκη: Η κόρη της απέκτησε την πρώτη της βαλίτσα

Μαρία Ηλιάκη: Η κόρη της απέκτησε την πρώτη της βαλίτσα

Η Μαρία Ηλιάκη έκανε ακόμα μια ανάρτηση με την κόρη της. Για την ακρίβεια μας έδειξε την μικρή να έχει μπροστά της την καινούργια της βαλίτσα και να την περιεργάζεται.
Φυσικά και δεν δείχνει τα χαρακτηριστικά της κόρης της, δεν το συνηθίζει άλλωστε, αλλά ήθελε να μοιραστεί με τους ακολούθους της το νέο…απόκτημα.
Όπως βλέπετε, η βαλίτσα είναι ροζ και έχει πάνω της τη Μίνι Μάους. Ταιριάζει απόλυτα με το φούτερ που φοράει η μικρούλα.

Eίναι βέβαιο ότι στο επόμενο ταξίδι τους στη Ζυρίχη για να επισκεφτούν τον μπαμπά Στέλιο Μανουσάκη, η Κατερίνα θα έχει μαζί της τη βαλίτσα.
Η μητρότητα στη ζωή της
Από όταν έγινε μαμά η γνωστή παρουσσιάστρια συχνά αναφέρεται στη μητρότητα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: εκφράζει απορίες, μοιράζεται εμπειρίες, αλλά δίνει και συμβουλές σε άλλες μαμάδες που την ακολουθούν.
Οι φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει με την κόρη της δεν είναι πολλές μέχρι στιγμής, συχνά όμως η παρουσιάστρια αναφέρεται στην χαρά που έφερε η μικρή Κατερίνα στη ζωή της.Πάρτε μια γεύση από τις όμορφες στιγμές με την κόρη της στη gallery που ακολουθεί:

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: mothersblog.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: