Μαρία Ηλιάκη: Θήλασε δημόσια την κόρη της σε καφέ στη Ζυρίχη και ανέβασε το βίντεο!

Μαρία Ηλιάκη: Θήλασε δημόσια την κόρη της σε καφέ στη Ζυρίχη και ανέβασε το βίντεο!

Μπορεί για το εξωτερικό να μην αποτελεί είδηση ότι μία νέα μανούλα θηλάζει δημόσια, όμως για την Ελλάδα είναι, ειδικά όταν προέρχεται από ένα δημόσιο πρόσωπο όπως είναι η Μαρία Ηλιάκη. 
Την ίδια ώρα λοιπόν που κάποιοι αντιδρούν σε μία τέτοια εικόνα που για άλλους είναι ίσως η πιο τρυφερή εικόνα του κόσμου, η παρουσιάστρια περιγράφει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό αυτή την υπέροχη εμπειρία που είχε βγαίνοντας για καφέ για πρώτη φορά με τη νεογέννητη κόρη της.

Μάλιστα με βίντεο που ανέβασε η Μαρία Ηλιάκη περιέγραψε πώς τελικά κατέληξε να θηλάζει τη μικρούλα σε κοινή θέα, ενώ σε ένα άλλο βίντεο μας δείχνει τον πιο εύκολο τρόπο για να το κάνει αυτό κάθε νέα μανούλα που θα διαπιστώσει ότι το μωρό της πεινάει ενώ βρίσκονται οι δυο τους εκτός σπιτιού.«Μπαίνω στο τρένο και αρχίζει λίγο να γκρινιάζει και λέω: Έτσι είσαι; Ευρωπαία. Τα πετάω όλα και αρχίζω να θηλάζω. Δεν τα πέταξα και όλα, απλά μου έχει πάρει μία φίλη ένα μαντήλι με το οποίο μπορείς να θηλάζεις. Μετά τον θηλασμό και καθ’ όλη τη διάρκεια του καφέ ήταν πάρα πολύ ήσυχη… Μετά πήγα να τη θηλάσω ξανά, αλλά κάπως ντράπηκα, επειδή είχε πολύ κόσμο, δεν ξέρω… μάλλον αυτή αισθάνθηκε την αγωνία μου και παιδιά…. η μικρή άρχισε να σπαράζει, να μην θηλάζει με τίποτα. Να μην ξέρω τι να κάνω. Την πάω μέσα στο ξενοδοχείο και καταφέραμε να θηλάσουμε» είπε μεταξύ άλλων στο ένα βίντεό της η Μαρία Ηλιάκη.

Στο δεύτερο βίντεο η παρουσιάστρια μας δείχνει πόσο εύκολα, γρήγορα και χωρίς κανείς να καταλάβει τίποτα θήλασε το κοριτσάκι της σε μία πολυσύχναστη καφετέρια στην καρδιά της Ζυρίχης όπου ως γνωστόν ζει μόνιμα με τον σύντροφό της Στέλιο Μανουσάκη.Δείτε το εν λόγω βίντεο παραπάνω:

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: gossip-tv.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: