Μαρία Καρλάκη στο Mega Καλημέρα: «Μπήκε έξαλλος στο καμαρίνι, έβγαλε ένα αιχμηρό αντικείμενο»

Μαρία Καρλάκη στο Mega Καλημέρα: «Μπήκε έξαλλος στο καμαρίνι, έβγαλε ένα αιχμηρό αντικείμενο»

Η Μαρία Καρλάκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Mega Καλημέρα και αποκάλυψε ότι έχει υποστεί κακοποίηση από σύντροφό της και περιέγραψε ένα περιστατικό με έναν θαυμαστή της που της έβγαλε μαχαίρι….
Συγκεκριμένα είπε η τραγουδίστρια: «Μίλησα για την κακοποίησή μου και χαίρομαι που η κοινωνία μας είναι έτοιμη να ακούει χωρίς να κατακρίνει τις γυναίκες. Είναι πολύ σκληρό να ακούς ότι φταίει η γυναίκα. Δεν το ξεπερνάς, είναι κάτι που θα το σκέφτεσαι μια ζωή».

Και υπογράμμισε: «Στα ξεκινήματά μου, είχαν ζητήσει να κόψουν το πρόγραμμά μου στο μαγαζί γιατί έπαιρνα πολλά λουλούδια, κάτι που είχε ενοχλήσει. Μου είχαν ζητήσει επίσης σε άλλο μαγαζί να φοράω πιο προκλητικά ρούχα».Και πρόσθεσε η Μαρία Καρλάκη: «Είχα κάποτε εμμονικό θαυμαστή. Ερχόταν κάθε βράδυ, βγαίναμε φωτογραφία κι έφευγε. Μια μέρα μπήκε στο καμαρίνι έξαλλος, με έπιασε από τα χέρια, μου λέει “θα γίνεις δική μου” κι έβγαλε ένα αιχμηρό αντικείμενο. Ήμουν ήρεμη μέχρι να τον πιάσουν οι συνάδελφοί μου και να τον τραβήξουν»!Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή του Mega, Mega Καλημέρα!

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: gossip-tv.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: