Μαριάννα Γεωργαντή: Αυτή θα είναι η συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Μαυρίδη

Μαριάννα Γεωργαντή: Αυτή θα είναι η συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Μαυρίδη

Τις τελευταίες τηλεοπτικές ειδήσεις αποκάλυψε στο πλατό του «Τι λες τώρα» ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, σήμερα (25/9), στην πρεμιέρα και μία από αυτές αφορούσε στην Μαριάννα Γεωργαντή.
Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, ο Αντώνης Κανάκης είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στην τηλεόραση με τις εκπομπές «Ράδιο Αρβύλα» και «Vinylio».
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η συμφωνία του Αντώνη Κανάκη με το Open είναι στην τελική ευθεία, με την πλευρά των παρουσιαστών να έχει στα χέρια τους το συμβόλαιο με το κανάλι, με τους όρους που ήθελε.

Επίσης, στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό θα εμφανιστεί και ο Γιώργος Μαυρίδης, με δύο μάλιστα εκπομπές μέσα στην σεζόν.Η μία θα έχει να κάνει με αλλαγές χώρων ομάδων που αντιμετωπίζουν πρόβλημα, ενώ η άλλη θα έχει να κάνει με τα trends στο διαδίκτυο. Μάλιστα, συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Μαυρίδη στη δεύτερη αυτή εκπομπή θα είναι η Μαριάννα Γεωργαντή.Να θυμίσουμε πως η δημοφιλής Μαριάννα Γεωργαντή θα συμμετέχει αυτή τη σεζόν και στο λαμπερό show του Star, Dancing with the Stars!Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: gossip-tv.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: