Μαριέττα Χρουσαλά: Σπάνια φωτογραφία και με τα τρία της παιδιά

Μαριέττα Χρουσαλά: Σπάνια φωτογραφία και με τα τρία της παιδιά

Διακοπές με την Καλομοίρα και την οικογένειά της κάνουν η Μαριέττα Χρουσαλά, ο Λέοντας Πατίτσας και τα τρία τους παιδιά. Οι δύο οικογένειες πέρασαν τα Χριστούγεννα μαζί στη Φλόριντα και δημοσίευσαν οικογενειακές και όχι μόνο φωτογραφίες τους.
Από τα must αξιοθέατα της Πολιτείας είναι τα πάρκα της Walt Disney, τα οποία επισκέφτηκαν για χάρη των παιδιών. Ο Λέοντας Πατίτσας δημοσίευσε μία  φωτογραφία με τις δύο οικογένειες να ποζάρουν μαζί στον φακό και φόντο το Walt Disney Animal World Kingdom. Αυτή είναι και από τις λίγες φορές που, είτε ο ίδιος, είτε η Μαριέτα Χρουσαλά δημοσιεύουν φωτογραφίες των παιδιών τους. Και μπορεί να μην βλέπουμε τα πρόσωπά τους, είναι όμως εμφανές ότι και τα τρία έχουν μεγαλώσει πολύ. 

Σε αυτό το σημείο να σας θυμίσουμε ότι η ο Λέοντας Πατίτσας και το όμορφο μοντέλο είχαν παντρευτεί σε μία υπέρλαμπρη τελετή το 2010. Δύο χρόνια μετά γεννήθηκε το πρώτο τους παιδί, η κόρη τους Μάργκω και ακολούθησαν το 2015 ο Σπύρος κι έπειτα ο μικρός Κωνσταντίνος.

Φωτογραφίες από τις κοινές τους διακοπές δημοσίευσε και καλομοίρα, η οποία απαθανάτσε την κόρη της, Αναστασία, αλλά και όσα είδαν στο θεματικό πάρκο. 

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες από τις διακοπές των δύο ζευγαριών στην gallery που ακολουθεί.

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: mothersblog.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: