Μαρίνα Φλοίσβου: 100% πληρότητα στις θέσεις ελλιμενισμού

Μαρίνα Φλοίσβου: 100% πληρότητα στις θέσεις ελλιμενισμού

Μιλήστε φθηνά & ποιοτικά σε Κινητά & Σταθερά Ελλάδας | voipphone.com.gr |

Τα πρωτεία μεταξύ των τουριστικών λιμένων της χώρας, αποτελώντας τον απόλυτο προορισμό για ιδιοκτήτες σκαφών αναψυχής, κατέχει η Μαρίνα Φλοίσβου. Ταυτόχρονα, οι επιδόσεις της μαρίνας σε θέματα περιβάλλοντος, κοινωνίας και διακυβέρνησης (ESG), είναι σημαντικές, σύμφωνα με την 4η ετήσια Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης, ενώ η επιτυχημένη στρατηγική της εταιρείας οδήγησε για μία ακόμα χρονιά σε 100% πληρότητα των θέσεων ελλιμενισμού της.

Ειδικότερα, το 2021 ελλιμενίστηκαν μόνιμα στη μαρίνα Φλοίσβου 310 επαγγελματικά και ιδιωτικά σκάφη αναψυχής. Η πλειοψηφία των σκαφών που ελλιμενίζονται στη μαρίνα είναι μόνιμα ιδιωτικά σκάφη με συμβάσεις ελλιμενισμού σε ετήσια βάση.

Τη συγκεκριμένη χρονιά εξυπηρετήθηκαν συνολικά 585 σκάφη εκ των οποίων τα 237 ήταν διερχόμενα και τα 347 μόνιμα. Από αυτά το 2021 το 21% ήταν επαγγελματικά έναντι 20% του 2020 και 17,7 το 2019. Ιδιωτικά σκάφη το 2021 ήταν το 79% έναντι 80% το 2020 και 82,3% το 2019.

Οι σημαίες του συνόλου σκαφών που εξυπηρετήθηκαν το 2021 ήταν το 20,4 από τα νησιά Cayman, 17,5% ελληνικής, 16,1% Μεγ.Βρετανίας, 15,9% Μάλτας, 3,8% ΗΠΑ, 3,2% Πολωνίας, 3,0% νησιά Channel , 3,0% Ιταλίας και το 17,1% άλλη.

Η μαρίνα που βάσει εσόδων, κατέχει το 22% της εγχώριας αγοράς μπορεί να φιλοξενήσει θαλαμηγούς άνω των 30 μέτρων.

Έχει χερσαία ανάπτυξη 8.200 τετραγωνικών μέτρων και εκτός τις εγκαταστάσεις αναψυχής διαθέτει 25 στρέμματα πρασίνου και χώρους στάθμευσης οχημάτων 650 θέσεων.

Τόσο η ποιότητα της εξυπηρέτησης όσο και η συνολική εμπειρία των πελατών και των επισκεπτών της μαρίνας, εξαρτώνται σε σημαντικό βαθμό και από τους μισθωτές των χώρων της μαρίνας και τους εργαζομένους τους.

Οι εγκαταστάσεις της μαρίνας περιλαμβάνουν 26 χώρους προς μίσθωση, εκ των οποίων οι 7 στεγάζουν εστιατόρια, οι 7 εμπορικά και take away καταστήματα, οι 13 γραφεία, καθώς και έναν παιδότοπο.

Έχοντας θέσει ως στρατηγικό στόχο τη χρήση καινοτόμων τεχνολογιών για την παροχή βέλτιστων υπηρεσιών στους πελάτες, μισθωτές και επισκέπτες της, η Μαρίνα προχώρησε σε εγκατάσταση και σύνδεση οπτικής ίνας, καλύπτοντας μέρος του λιμένα.

Εντός της επόμενης διετίας, οι εργασίες θα επεκταθούν και στις υπόλοιπες εγκαταστάσεις και σε συνδυασμό με την εφαρμογή και άλλων «έξυπνων» τεχνολογικών λύσεων, θα συνεχίσει σταθερά να αποτελεί την πρώτη «έξυπνη» μαρίνα της χώρας.

Tο συγκεκριμένο μοντέλο ανάπτυξης είχε ήδη λειτουργήσει επιτυχημένα σε διάφορες άλλες χώρες και αποδείχθηκε το ίδιο επιτυχημένο και στην Ελλάδα.

Η Μαρίνα χάρη στις προσπάθειες που καταβάλλονται για διατήρηση της…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: www.sofokleousin.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: