Μαρινάκης: Πρεμιέρα στο Χρηματιστήριο για το ομόλογο της CPLP Shipping Holdings

Μαρινάκης: Πρεμιέρα στο Χρηματιστήριο για το ομόλογο της CPLP Shipping Holdings

Μιλήστε φθηνά & ποιοτικά σε Κινητά & Σταθερά Ελλάδας | voipphone.com.gr |

Πρεμιέρα σήμερα στο Χρηματιστήριο για το ομόλογο της CPLP Shipping Holdings, που εκδόθηκε με εγγυήτρια την Capital Product Partners (CPLP) συμφερόντων του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η έκδοση του ομολόγου της CPLP Shipping Holdings, ύψους 150 εκατ. ευρώ, σημείωσε ρεκόρ υπερκάλυψης ομολογιακού δανείου στην Ελλάδα.

Η συνολική ζήτηση που εκδηλώθηκε από επενδυτές οι οποίοι συμμετείχαν στη Δημόσια Προσφορά ανήλθε σε 801,37 εκατ., ευρώ σημειώνοντας υπερκάλυψη της έκδοσης κατά 5,3 φορές με πολύ σημαντικό ενδιαφέρον από ιδιώτες και θεσμικούς επενδυτές.

Σε εκδήλωση στο Χρηματιστήριο για την έναρξη διαπραγμάτευσης του εταιρικού ομολόγου της Capital Product Partners (CPLP), ο βασικός της μέτοχος Βαγγέλης Μαρινάκης σημείωσε ότι αποτελεί θετικό γεγονός για την οικονομία και την κεφαλαιαγορά η διαπραγμάτευση των ομολόγων των δύο ναυτιλιακών εταιρειών στο Χρηματιστήριο της Αθήνας, της Capital και της Costamare, ενώ επεσήμανε ότι η έκδοση του ομολόγου της Capital Product Partners δίνει έμφαση στην “πράσινη” ανάπτυξη.

Επίσης τόνισε ότι η ελληνική κεφαλαιαγορά πρέπει να προσελκύσει και άλλες σοβαρές εταιρείες, κάτι που θα έχει σημαντικά οφέλεη για την ελληνική οικονομία.

Η τιμή έναρξης διαπραγμάτευσης των Ομολογιών της Εταιρίας είναι Euro1.000 ανά Ομολογία, ήτοι 100% της ονομαστικής αξίας της.

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: www.sofokleousin.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: