Μάρκος: 'Απολαμβάνω την διοργάνωση, στόχος το Παρίσι'

Μάρκος: 'Απολαμβάνω την διοργάνωση, στόχος το Παρίσι'

Ο Δημήτρης Μάρκος τερμάτισε 5ος στην 2η προκριματική σειρά των 800μ ελεύθερο, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Ο Ελληνας κολυμβητής, κάλυψε την απόσταση σε 7:58.68 και αποκλείσθηκε από την συνέχεια της διοργάνωσης.

Λίγο μετά τον τερματισμό, ο 19χρονος πρωταθλητής, δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ: “Είναι ένας καλός χρόνος. Ηταν δύσκολη κούρσα και μπήκα με προοπτική να κατεβάσω το ρεκόρ μου (7:53.07). Ομως στο τέλος κουράσθηκα. Ωστόσο, χαίρομαι πολύ. Απήλαυσα την κούρσα και την πρώτη μου εμπειρία σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Ειναι μια ξεχωριστή Ολυμπιάδα, ιδιαίτερη και με πολλά μέτρα. Κοιτάω να το απολαύσω όσο μπορώ και να πάρω όσα περισσότερα γίνεται. Τώρα, αρχίζει ένας νέος κύκλος, που είναι οι επόμενοι Ολυμπιακοί Αώνες σε τρία χρόνια. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατό”.

Πηγή: ΑΠΕ / ΜΠΕ

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: www.sport24.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: