Με αυτόν τον τρόπο θα βάλεις… «φωτιά» στην ερωτική σου ζωη!

Με αυτόν τον τρόπο θα βάλεις... «φωτιά» στην ερωτική σου ζωη!

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

€99.95 Inc. Vat


24K Gold Finished
Adjustable size for Bracelet & Ring
FREE Shipping!
Handmade Women’s Butterfly Jewelry Set Jewelry

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished | jewelryaccessories4u.com

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished
€99.95 Inc. Vat

Butterfly Jewelry Set includes:
Handmade Butterfly Bracelet
Handmade Butterfly Ring

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Αν θέλεις να κάνεις απίστευτο σεξ με τον σύντροφό σου, τότε πρέπει να ανακαλύψεις το χρώμα της αύρας σου. Τι είναι η αύρα; Πρόκειται για ένα σύνολο ηλεκτρομαγνητικών μορφών ενέργειας που περιβάλλει το φυσικό σώμα και θεωρείται η έδρα της ζωτικής δύναμης. Και ναι, η αύρα έχει χρώματα! Η αύρα είναι ουσιαστικά η ενέργεια που βγάζεις προς τους άλλους. Για παράδειγμα, μια αύρα που ακτινοβολεί, προσελκύει τους ανθρώπους, ενώ η σκοτεινή αύρα τούς απομακρύνει.
Όλοι μας έχουμε, επίσης, μια σεξουαλική αύρα και το καλό με εκείνη είναι πως αλλάζει συχνά -ακόμη και σε καθημερινό επίπεδο- επηρεάζοντας έτσι τη σεξουαλική σου ζωή, άλλοτε προς το καλύτερο και άλλοτε προς το χειρότερο. Σου έχει τύχει να συναντήσεις έναν άντρα και να φανταστείς αμέσως πώς θα ήταν το σεξ μαζί του; Αν η απάντησή σου είναι «ναι», τότε αυτό σημαίνει ότι κατάφερες να «διαβάσεις» την αύρα του! Φαντάσου, λοιπόν, πόσο υπέροχα θα ήταν αν μπορούσες να ελέγξεις τα χρώματα της σεξουαλικής σου αύρας κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής με τον αγαπημένο σου! Αν καταφέρνατε να «συντονιστείτε», το σίγουρο είναι πως το αποτέλεσμα θα ήταν -τουλάχιστον- «εκρηκτικό». Το πιο σημαντικό κομμάτι για να το πετύχεις αυτό, λοιπόν, είναι το να καταφέρεις να «διαβάσεις» τα χρώματα της δικής σου αύρας, ώστε να καταλάβεις τι είναι εκείνο που θέλεις από τον ερωτικό σου σύντροφο.

Πώς θα το πετύχεις αυτό; Προσπαθώντας να κατανοήσεις τα συναισθήματά σου. Ψάξε βαθιά μέσα σου για να βρεις τι είναι εκείνο που πραγματικά θέλεις. Κλείσε τα μάτια και ξεχώρισε τα πρώτο χρώμα που σου έρχεται στο μυαλό, όταν σκέφτεσαι εσένα και τον σύντροφό σου. Με λίγη προσπάθεια θα καταφέρεις να φτάσεις στην άκρη του νήματος!
Τα χρώματα της σεξουαλικής αύρας
Κόκκινο: Αν το χρώμα της αύρας σου είναι κόκκινο, τότε η σεξουαλική σου ενέργεια είναι γήινη και οι ερωτικές συνευρέσεις με τον σύντροφό σου… έντονες και άγριες. Φρόντισε, λοιπόν, να είσαι προσεκτική!
Πορτοκαλί: Αν είσαι αρκετά ευαίσθητη, τότε το πορτοκαλί είναι το χρώμα του δεύτερου τσάκρα σου. Ονομάζεται και τσάκρα της σεξουαλικότητας και βρίσκεται λίγο πάνω από το ηβικό οστό, στη μέση του σώματος. Το σεξ για εσένα είναι μια αισθησιακή ιεροτελεστία με σκοπό την… αποπλάνηση.
Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: mothersblog.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: