Με… μπαστούνι και ασταθή βηματισμό το χρηματιστήριο

Με... μπαστούνι και ασταθή βηματισμό το χρηματιστήριο

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

€99.95 Inc. Vat


24K Gold Finished
Adjustable size for Bracelet & Ring
FREE Shipping!
Handmade Women’s Butterfly Jewelry Set Jewelry

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished | jewelryaccessories4u.com

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished
€99.95 Inc. Vat

Butterfly Jewelry Set includes:
Handmade Butterfly Bracelet
Handmade Butterfly Ring

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Με ασταθή βήματα και διακυμάνσεις συνεχίζεται για τρίτη ημέρα η ανοδική πορεία του ΧΑ, κόντρα στην αβεβαιότητα που δημιουργούν οι εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας και οι επιπτώσεις τους στην οικονομία και στις επιχειρήσεις.

Μικρά κέρδη καταγράφουν αυτή την ώρα οι βασικοί δείκτες, έχοντας διολισθήσει από τα υψηλά ημέρας. Η συναλλακτική κίνηση είναι εξαιρετικά υποτονική και ο τζίρος χαμηλός – περίπου 19,5 εκατ. ευρώ σε 4 ώρες συνεδρίασης. Εμφανής η επιφυλακτικότητα από πλευράς διαχειριστών χαρτοφυλακίων, που βλέπουν το βραχυχρόνιο ρίσκο να αυξάνεται, καθώς οι βασικοί δείκτες προσεγγίζουν κρίσιμες περιοχές αντιστάσεων.

Ρευστό σκηνικό στις μεγάλες διεθνείς αγορές. Μεικτή εικόνα στην Ευρώπη (DAX -0,45%. οριακές μεταβολές σε Λονδίνο-Παρίσι), καθοδικό άνοιγμα στη Wall Street προμηνύουν τα futures.

Στο ΧΑ ισχυρή αποδεικνύεται η αντίσταση στην περιοχή των 775-785 μονάδων, όπου “φρέναρε” και χθες η ανοδική πορεία του ΓΔ. Ενισχύεται λοιπόν η εκτίμηση ότι η αγορά δεν έχει αποκτήσει ακόμη την απαιτούμενη δυναμική – η οποία μάλιστα θα έπρεπε να συνοδεύεται με αυξημένο τζίρο – προκειμένου να επιτευχθεί αξιόπιστη διάσπαση-υπέρβαση αυτής της αντίστασης.

Μετοχές και δείκτες

Η συνεδρίαση ξεκίνησε με αρνητικό πρόσωπο στους δείκτες, οι οποίοι όμως πήραν γρήγορα ανοδική κατεύθυνση και στις 12:00 σημείωσαν υψηλά ημέρας. Ακολούθησαν διακυμάνσεις  και σταδιακή διολίσθηση.

Ο Γενικός Δείκτης ξεκίνησε με -0,20% από τις 772,86 μονάδες και σημείωσε υψηλό +0,57% στις 778,77.  Τώρα βρίσκεται στις 775,9 μονάδες, με οριακά κέρδη 0,20%.Ο FTASE25  της υψηλής κεφαλαιοποίησης κερδίζει επίσης 0,20% στις 1.849 μονάδες.Στο -0,25% ο FT40Mid της μεσαίας κεφαλαιοποίησης.

Ο τραπεζικός δείκτης ξεκίνησε με -0,43% και έγραψε υψηλό ημέρας +1,64%. Τώρα σημειώνει άνοδο 0,80%. Προηγείται η Πειραιώς,που γύρισε από -1,3% σε  +3,7%. Εθνική και Alpha +1%, Ελλάδος +0,7%. Στο κόκκινο Eurobank -0,3%, Attica -1%.

Στα εμποροβιομηχανικά και λοιπά blue chips συνεχίζεται η ανάκαμψη της Ελλάκτωρ (+2%). ΕΥΔΑΠ +1,8%, Μυτιληναίος και Σαράντης +1%, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ +0,7%.

Στον αντίποδα Aegean -3%, ΟΠΑΠ και ΕΛΠΕ -1%, Βιοχάλκο, ΔΕΗ και ΟΤΕ -0,8%.

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: www.sofokleousin.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: