Με τον Αλέξη Τσίπρα και τον Βασίλη Κικίλια συνεχίζεται η δεύτερη μέρα των συμβολικών εμβολιασμών

Με τον Αλέξη Τσίπρα και τον Βασίλη Κικίλια συνεχίζεται η δεύτερη μέρα των συμβολικών εμβολιασμών

Δεύτερη μέρα σήμερα των συμβολικών εμβολιασμών για την πολιτική ηγεσία του τόπου, που έχουν ως στόχο να παρακινήσουν τον γενικό πληθυσμό προκειμένου να εμβολιαστεί από τις αρχές του επόμενου έτους.Σήμερα σε λίγη ώρα (11:30 π.μ.) εμβολιάζεται στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας στις 12:15 και ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους στις 12:45.
Η συνέχεια θα δοθεί στις 30 Δεκεμβρίου με τον γενικό γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα και στις 24 Δεκεμβρίου με την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.
Η κυβέρνηση έδωσε στη δημοσιότητα τον κατάλογο των προσώπων που αναμένεται να κάνουν το εμβόλιο ενάντια στον κορoνοϊό το αμέσως επόμενο διάστημα. Έτσι, θαακολουθήσει μία πλειάδα από κυβερνητικά στελέχη όπως ο Υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετριτης, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, αρμόδιος για το Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου Άκης Σκέρτσος.
Επίσης το συντομότερο δυνατόν θα εμβολιαστούν επίσης ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης, ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού Θανάσης Κοντογεωργης και ο Γενικός Γραμματέας Νομικών και Κοινοβουλευτικών Θεμάτων Στέλιος Κουτνατζής.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: newsbeast.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: