Μενεγάκη: Οι εργασίες στο νέο της σπίτι ολοκληρώνονται! Η επίσκεψή της για τις τελευταίες πινελιές!

Μενεγάκη: Οι εργασίες στο νέο της σπίτι ολοκληρώνονται! Η επίσκεψή της για τις τελευταίες πινελιές!

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

€99.95 Inc. Vat


24K Gold Finished
Adjustable size for Bracelet & Ring
FREE Shipping!
Handmade Women’s Butterfly Jewelry Set Jewelry

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished | jewelryaccessories4u.com

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished
€99.95 Inc. Vat

Butterfly Jewelry Set includes:
Handmade Butterfly Bracelet
Handmade Butterfly Ring

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Όλο και πληθαίνουν τελευταία οι επισκέψεις της Ελένης Μενεγάκη στο νέο της απόκτημα σε μια από τις πιο όμορφες γειτονιές της Κηφισιάς. 
Η παρουσιάστρια με τον σύζυγό της αγόρασε ένα οροφοδιαμέρισμα στην Κηφισιά. Πρόκειται για μία πολύ μοντέρνα κατοικία που εκτείνεται σε 300 τετραγωνικά μέτρα και βρίσκεται σε μία από τις καλύτερες και πιο ήσυχες γειτονιές των βορείων προαστίων.
Το οροφοδιαμέρισμα θα είναι έτοιμο σύντομα, αφού πριν από λίγες ημέρες μπήκε και η ηλεκτρική κουζίνα της, σύμφωνα με την εκπομπή Ευτυχείτε!

Λίγες μέρες νωρίτερα ο Γιώργος Λιάγκας είχε αποκαλύψει ότι η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Πατζόπουλος θα αφήσουν το σπίτι τους στα Μελίσσια και θα μετακομίσουν σε αυτό της Κηφισιάς, όταν οι εργασίες ολοκληρωθούν… Και δεν έμεινε μόνο σ’ αυτή την αποκάλυψη ο Γιώργος Λιάγκας… Ανέφερε ότι το ζευγάρι θα μείνει στο νέο σπίτι με τα τρία κορίτσια, Λάουρα, Βαλέρια και Μαρίνα τονίζοντας πως ο Άγγελος θα φύγει στο εξωτερικό και τελικά δεν θα πάει για σπουδές στην Αμερική αλλά στη Μεγάλη Βρετανία.Ο παρουσιαστής επίσης αναφέρθηκε και στην τιμή του συγκεκριμένου ακινήτου λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο μέσος όρος της τιμής πώλησης των νέων σπιτιών στην Κηφισιά αγγίζει τα 5.500 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο. Πράγμα που σημαίνει ότι ένα ακίνητο αντίστοιχων τετραγωνικών με μία απλή μαθηματική πράξη κοστίζει 1.650.000 ευρώ»!Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Ελένη Μενεγάκη προ ημερών σε μία από τις τελευταίες της επισκέψεις στο νέο σπίτι της για να επιβλέψει τις τελευταίες πινελιές ώστε να είναι κατοικήσιμο και έτοιμο για να υποδεχτεί όλα τα μέλη της οικογένειάς της. Δείτε την στην gallery σε αυτή την επίσκεψή της:

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: gossip-tv.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: