ΜέΡΑ25: Να παρέμβει εισαγγελέας για όσα καταγγέλλονται για τις VIP ΜΕΘ- “Φιάσκο” Μητσοτάκη στο CNN

To ΜέΡΑ25 στηρίζει τις κινητοποιήσεις εργαζομένων στις εγκαταστάσεις της COSCO

Την άμεση παρέμβαση εισαγγελέα «για όσα σοβαρότατα καταγγέλλονται, και τόσο η κυβέρνηση, όσο και το υπουργείο Υγείας να δώσουν εξηγήσεις και για τις VIP ΜΕΘ, αλλά και για τον αριθμό των ανθρώπων που βρίσκονται ή διασωληνώνονται έξω από τις ΜΕΘ», ζητάει με δήλωσή του ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25 Μιχάλης Κριθαρίδης. Τονίζει ότι τα όσα αποκαλύπτουν ο γενικός γραμματέας της ΟΕΝΓΕ κ. Παπανικολάου και ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ κ. Γιαννάκος «για ΜΕΘ που φυλάσσονται κλειστές για VIP πρόσωπα (πολιτικούς, μητροπολίτες, επιχειρηματίες κλπ) από πανεπιστημιακούς καθηγητές-γιατρούς της κυβερνητικής αυλής, είναι εγκληματικά, όταν πολίτες πεθαίνουν διασωληνωμένοι ή μη, εκτός ΜΕΘ».

Είναι αδιανόητο, προσθέτει ο κ. Κριθαρίδης, ότι έχει γίνει μία τέτοια καταγγελία από τον γενικό γραμματέα της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας και τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων από χθες το βράδυ και δεν έχει παρέμβει ακόμα εισαγγελέας για τις σοβαρότατες αυτές καταγγελίες.

Τεράστιο φιάσκο και διασυρμός της χώρας η συνέντευξη του πρωθυπουργού στο CNN

Με αφορμή την τελευταία εμφάνιση του πρωθυπουργού στην τηλεόραση του CNN, το ΜέΡΑ25 επιτίθεται στον Κυριάκο Μητσοτάκη για όσα είπε σχετικά με το εμβολιαστικό πρόγραμμα της Ελλάδας. Τονίζει ότι «όποτε αναγκάζεται ο κ. Μητσοτάκης να εμφανιστεί σε κάποιο ξένο μέσο ενημέρωσης, όπου ο δημοσιογράφος δεν επιλέγεται από το Μαξίμου και οι ερωτήσεις δεν έχουν προσυμφωνηθεί και φιλτραριστεί, καταρρέει πλήρως το αφήγημα της Μητσοτάκης Α.Ε. για την δήθεν ανάκτηση της αξιοπιστίας και της εμπιστοσύνης της χώρας μας, αφού ο πρωθυπουργός γίνεται απλά ρεζίλι, διασύροντας τη χώρα μας διεθνώς».

Το ΜέΡΑ25 προσθέτει ότι η συνέντευξη του πρωθυπουργού στην Κριστιάν Αμανπούρ «εξελίχθηκε σε τεράστιο φιάσκο και σε διασυρμό της χώρας μας στο εξωτερικό για την πορεία του εμβολιασμού και την ευρύτερη διαχείριση της πανδημίας του κορoνοϊού στη χώρα μας, παρά το γεγονός ότι έγινε προσπάθεια να κρυφτεί και να θαφτούν τεχνηέντως τα επίμαχα σημεία από τα εγχώρια μέσα της λίστας Πέτσα».

Κατά την εκτίμηση του ΜέΡΑ25, «η δημοσιογράφος ξεμπρόστιασε κανονικά τα τερατώδη ψέματα του Έλληνα πρωθυπουργού, παρουσιάζοντας και ένα σχετικό γράφημα που δείχνει τη χώρα μας ουραγό της εμβολιαστικής διαδικασίας, με το συγκεκριμένο κομμάτι του διαλόγου να μη φτάνει ποτέ φυσικά στους Έλληνες πολίτες μέσα από το καλό φιλτράρισμα των καλά πληρωμένων και “πετσωμένων” ελληνικών Μέσων Μαζικής…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: sofokleousin.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: