ΜέΡΑ25: «Τέσσερις μήνες χρειάστηκαν για να αποφασίσει ο πρωθυπουργός να επισκεφθεί την Εύβοια»

ΜέΡΑ25: «Τέσσερις μήνες χρειάστηκαν για να αποφασίσει ο πρωθυπουργός να επισκεφθεί την Εύβοια»

«Τέσσερις “μόλις” μήνες χρειάστηκαν για να αποφασίσει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης να επισκεφτεί τις περιοχές που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές του καλοκαιριού στη Βόρεια Εύβοια», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του το ΜέΡΑ25, σχολιάζοντας την επίσκεψη του πρωθυπουργού σήμερα στην κατεστραμμένη από τις πυρκαγιές του καλοκαιριού Εύβοια.

 Όπως αναφέρει «τέσσερις μήνες εγκατάλειψης, αδράνειας, εμπαιγμού και κοροϊδίας, στους οποίους το μόνο που προσπάθησε να κάνει η Κυβέρνηση, ήταν να μεριμνά διαρκώς για να εξασφαλίζει “μαύρες μπίζνες” πάνω στα αποκαΐδια της περιοχής για τους φίλους της, τους ολιγάρχες». 

Το ΜέΡΑ25 τονίζει πως «αντιπλημμυρικά έργα δεν έγιναν και όσα πραγματοποιήθηκαν αποτέλεσαν απλώς μέσο πλουτισμού για τους φίλους του κ. Μητσοτάκη, ενώ ούτε και οι αποζημιώσεις δόθηκαν στους πληγέντες παρά τις σχετικές εξαγγελίες. Ο κ. Μπένος παραμένει άφαντος, και καμία απολύτως -ούτε καν στοιχειώδη- προσπάθεια δεν έχει γίνει για να επιστρέψει η ζωή των κατοίκων της περιοχής σε κανονικούς ρυθμούς για να μπορέσουν -όπως οι ίδιοι ζητάνε άλλωστε- να μείνουν στον τόπο τους».

«Οι κάτοικοι της περιοχής όμως, που βιώνουν στο πετσί τους την κυνικότητα μιας κυβέρνησης που αντιλαμβάνεται την καταστροφή  ως ευκαιρία για την κάθε ΤΕΡΝΑ και τον κάθε ιδιώτη ανάδοχο δασών Α.Ε., δε θα παρακολουθήσουν την επικοινωνιακή πρωθυπουργική επίσκεψη με σταυρωμένα χέρια», καταλήγει στην ανακοίνωσή του.

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: naftemporiki.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: