Μεσάνυχτα: Χριστίνα Μπόμπα: Η εξωσωματική, η ψυχολογική κούραση και η αντίδραση του Σάκη

Μεσάνυχτα: Χριστίνα Μπόμπα: Η εξωσωματική, η ψυχολογική κούραση και η αντίδραση του Σάκη

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

€99.95 Inc. Vat


24K Gold Finished
Adjustable size for Bracelet & Ring
FREE Shipping!
Handmade Women’s Butterfly Jewelry Set Jewelry

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished | jewelryaccessories4u.com

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished
€99.95 Inc. Vat

Butterfly Jewelry Set includes:
Handmade Butterfly Bracelet
Handmade Butterfly Ring

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Η όμορφη μέλλουσα μανούλα δεν έκρυψε την ευτυχία της που στα τέλη Ιουνίου θα κρατήσει για πρώτη φορά στην αγκαλιά της τα μωρά της, τονίζοντας πως οι ορμόνες της λειτούργησαν θετικά και ότι είναι πραγματικά ευτυχισμένη και χαρούμενη που θα γίνει μανούλα.

Η Χριστίνα Μπόμπα επίσης αναφέρθηκε και στο πολύ… φαγητό που καταναλώνει καθώς όπως είπε δεν μπορεί να αντισταθεί στα γλυκά, όμως τρώει και εκείνα που χρειάζονται για την καλή φυσική της κατάσταση αλλά και για να πάρουν τα έμβρυά της τις απαραίτητες θρεπτικές ουσίες για την ανάπτυξή τους. Και έτσι κατέληξε ότι… τρώει όλη μέρα.Η Χριστίνα Μπόμπα για πρώτη φορά μίλησε και για την εξωσωματική γονιμοποίηση στην οποία υποβλήθηκε προκειμένου να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.«Ήταν για εμάς λίγο δύσκολος ο δρόμος μέχρι να καταφέρουμε να μείνω έγκυος. Κάποια στιγμή του λέω: “ο κόμπος έφτασε στο χτένι, ότι ψυχολογικά δεν μπορώ να το αντέξω άλλο”. Κάναμε εξωσωματική. Είχαμε βάλει δύο έμβρυα, οπότε αυτό ήταν γραφτό να γίνει. Αυτά τα δύο κοριτσάκια ήταν γραφτό να έρθουν στον κόσμο» είπε η Χριστίνα η οποία περιέγραψε στη συνέχεια και τον τρόπο που αντέδρασε ο σύζυγός της όταν έμαθαν πως ήταν έγκυος:

«Όταν κάναμε τη χορειακή, την επόμενη μέρα μας πήρε ο γιατρός τηλέφωνο. Είχαμε φροντίσει να είμαστε και οι δύο μαζί. Έβαλα ανοιχτή ακρόαση. Ρώτησα αν είμαι έγκυος και μου λέει, “πιο έγκυος δε γίνεται”. Ήταν η πρώτη φορά που είδα τον Σάκη, που τρία χρόνια ήταν βράχος και με στήριζε και δεν έβγαζε συναίσθημα… Πρώτη φορά τον είδα να λυγίζει συναισθηματικά. Συγκινήθηκε. Είναι από τις φορές που τον έχω δει και κατάλαβα πως η χαρά του ξεχείλιζε από παντού».

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: gossip-tv.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: