«Μία από τις μεγαλύτερες διαδηλώσεις» για το εργασιακό | Ειδήσεις – νέα – Το Βήμα Online

Γερμανικός Τύπος: «Μία από τις μεγαλύτερες διαδηλώσεις» για το εργασιακό

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

€99.95 Inc. Vat


24K Gold Finished
Adjustable size for Bracelet & Ring
FREE Shipping!
Handmade Women’s Butterfly Jewelry Set Jewelry

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished | jewelryaccessories4u.com

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished
€99.95 Inc. Vat

Butterfly Jewelry Set includes:
Handmade Butterfly Bracelet
Handmade Butterfly Ring

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα Tagesschau.de «η πλατεία μπροστά στη Βουλή ήταν γεμάτη, ήταν μία από τις μεγαλύτερες διαδηλώσεις των συνδικάτων εδώ και χρόνια(…) Αφορμή για τις διαμαρτυρίες είναι το νέο εργασιακό νομοσχέδιο, που επιχειρεί να περάσει η συντηρητική κυβέρνηση από το Κοινοβούλιο. Προβλέπει μεταξύ άλλων την αύξηση του επιτρεπτού ορίου για τις υπερωρίες και τον περιορισμό του δικαιώματος στην απεργία. Το σημερινό όριο υπερωριών αναμένεται να αυξηθεί κατά 30-50%, ανάλογα με τον επαγγελματικό κλάδο».

Όπως σημειώνει ο ανταποκριτής της ARD «το επιχείρημα της κυβέρνησης είναι ότι κατ’ αυτόν τον τρόπο η Ελλάδα προσαρμόζεται στον ευρωπαϊκό μέσο όρο και ανταποκρίνεται στην ανάγκη πολλών εργαζομένων για περισσότερη ευελιξία. Από την πλευρά τους τα συνδικάτα ασκούν κριτική, λέγοντας ότι το νομοσχέδιο εκμεταλλεύεται τη διάθεση που είχαν δείξει πολλοί εργαζόμενοι σε εποχές πανδημίας να προσαρμοστούν σε νέες μορφές εργασίες. Το νομοσχέδιο χαρακτηρίζεται ‘τέρας’, που περικόπτει εργασιακά δικαιώματα και περιορίζει το δικαίωμα στην απεργία».

Σχολεία : Βαθύ λίφτινγκ στα πρότυπα και πειραματικά – Τι αλλάζει

Ελλάδα και Ιταλία επωφελούνται και δανείζονται

Η ΕΚΤ φαίνεται να επιμένει στην πολιτική χαμηλών επιτοκίων

Στην ασυνήθιστη κατάσταση που επικρατεί στην Ευρωζώνη αναφέρεται η εφημερίδα Die Welt και επισημαίνει ότι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) από τη μία πλευρά εξαγγέλλει «τη μεγαλύτερη οικονομική ανάπτυξη στα χρονικά της Ευρωζώνης», αλλά από την άλλη πλευρά δεν διακρίνει κίνδυνο πληθωρισμού. Και αυτό παρότι στις ΗΠΑ «ο δομικός πληθωρισμός, που δεν συνυπολογίζει τις ευμετάβλητες τιμές της ενέργειας και των τροφίμων, έχει ανέλθει στο 3,8%, δηλαδή στα υψηλότερα επίπεδα από το 1992». Σύμφωνα με τον αρθρογράφο «Η ΕΚΤ έχει καταγράψει προ πολλού τάσεις ανάκαμψης μετά την πανδημία. Κι όμως, οι θεματοφύλακες του νομίσματος συνεχίζουν να εφαρμόζουν με σιδηρά πειθαρχία τη νομισματική πολιτική της πανδημίας: καμία αλλαγή στην πολιτική χαμηλών επιτοκίων, καμία αλλαγή στις αγορές ομολόγων, που συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς. Ωσάν να κινδυνεύει ακόμη η Ευρωζώνη να ισοπεδωθεί οικονομικά από την πανδημία».

Μιλώντας στην εφημερίδα του Βερολίνου ο Φρίντριχ Χάινεμαν, συνεργάτης του Κέντρου Ευρωπαϊκών Οικονομικών Ερευνών (ZEW) στο Μάνχαϊμ της Γερμανίας, σημειώνει ότι «υπάρχει προφανώς μία πλειοψηφία στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΚΤ, η οποία θεωρεί ότι η Ευρωζώνη δεν μπορεί να ανακάμψει, παρά μόνο αν διατηρηθούν τα μακροπρόθεσμα…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: tovima.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: