Μιχαήλ Βαρθακούρης: Ο γιος του Πάριου και της Αλιμπέρτη παρουσιάζει την πρώτη φωτογραφική του έκθεση

Μιχαήλ Βαρθακούρης: Ο γιος του Πάριου και της Αλιμπέρτη παρουσιάζει την πρώτη φωτογραφική του έκθεση

Η ματιά του Μιχαήλ Βαρθακούρη μέσα από τον φωτογραφικό φακό, με πρωταγωνιστές τη γυναίκα και τη θάλασσα, αποτελούν το θέμα της πρώτης έκθεσής του με τίτλο «Πλην Πυρός», που θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα Τέχνης Blender Gallery, στη Γλυφάδα, 11 με 16 Φεβρουαρίου.
Ο Μιχαήλ Βαρθακούρης, ο γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη, αποτυπώνει, με ποιητικό τρόπο, στα έργα του, την αέναη κίνηση της θάλασσας και τη δυναμική παρουσία της γυναίκας.Στην έκθεση, παράλληλα με τις εκτυπωμένες ψηφιακές φωτογραφίες, παρουσιάζονται επίσης οπτικοακουστικό υλικό και illustrations του καλλιτέχνη, με το αντικείμενο των έργων να εστιάζει στη γυναίκα και στη θάλασσα, καθώς κι εικόνες της καθημερινότητάς του και κάποιες σκέψεις του αποτυπωμένες.

Η ενασχόληση του Μιχαήλ Βαρθακούρη με τη φωτογραφία ξεκίνησε ως χόμπι κι έγινε αγάπη. Πάθος. Όπως αγάπη είναι κι η θάλασσα, αγάπη είναι κι η γυναίκα. Η ομορφιά του γυναικείου σώματος, η μυσταγωγία της θάλασσας και η αποτύπωση της αισθητικής τους συνύπαρξης, έγινε ο «καμβάς» στα φωτογραφικά του έργα. Στις ακτές του Αιγαίου, ο Μιχαήλ φωτογραφίζει με οδηγό την καρδιά του αυτό που του αρέσει, αυτό που τον ελκύει, τον κάνει να σκέφτεται, να εμβαθύνει στο συναίσθημα.Μετά από χρόνια ερασιτεχνικής ενασχόλησης και πολλά φωτογραφικά ταξίδια, ήρθε η στιγμή ο καλλιτέχνης να παρουσιάσει κι επισήμως τη δουλειά του.Δείτε φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:Χάρης Βαρθακούρης: Η επική αντίδραση του πατέρα του Γιάννη Πάριου όταν έμαθε ότι έχει κορονοϊόΠάριος: Η ηλικία, το πραγματικό όνομα, οι 2 γάμοι, τα 4 παιδιά και η επιστροφή στο Σπίτι με το MegaΓιάννης Πάριος: Η σπάνια εμφάνιση του γιου του, Μιχαήλ Άγγελου και η απίστευτη ομοιότητα

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: gossip-tv.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: