Μικρή κουζίνα: Ιδέες διακόσμησης για να αξιοποιήσετε την κάθε γωνιά (εικόνες)

Μικρή κουζίνα: Ιδέες διακόσμησης για να αξιοποιήσετε την κάθε γωνιά (εικόνες)

Οι μικρές κουζίνες μπορεί να στερούνται σε άνεση, έχουν όμως και τα θετικά τους. Μπορείτε να πάρετε ό,τι θέλετε την ώρα που μαγειρεύετε με μία κίνηση, plus καθαρίζεται πιο εύκολα και γρήγορα.  
Σημαντικό ωστόσο είναι η κουζίνα να είναι λειτουργική ακόμα και αν τα τετραγωνικά δεν επιτρέπουν τα πολλά ντουλάπια, συρτάρια και τους άνετους πάγκους. Τι μπορείτε να κάνετε για αυτό;
Ράφια

Πηγή φωτογραφίας: Instagram / tiny.kitchenette

Επενδύστε σε ράφια και δημιουργήστε επιπλέον αποθηκευτικούς χώρους για βάζα, τρόφιμα και κατσαρολικά. Μπορείτε να τα βάλετε πάνω από κάποιο ντουλάπι ή ακόμα και πάνω από το ψυγείο.
Εκμεταλλευτείτε τις γωνίες

 

Οι γωνίες σε έναν πάγκο δεν είναι πολύ πρακτικές, μπορείτε όμως να τις αξιοποιήσετε για να βάλετε τα βάζα με την ζάχαρη και τον καφέ, το ξύλο κοπής ή θήκες για τις κουτάλες, τον αναδευτήρα και τα μαχαίρια που χρησιμοποιείτε πιο συχνά
Χρησιμοποιήστε τους γάντζους

Πηγή φωτογραφίας: Instagram / tiny.kitchenette

Οι γάντζοι στους τοίχους είναι μία πρακτική, οικονομική και όμορφη λύση στις μικρές κουζίνες. Μπορείτε να κρεμάσετε από κούπες μέχρι μπαχαρικά και μαγειρικά σκεύη.
Οι μικρές κουζίνες είναι συνήθως πιο «ζεστές» και με την κατάλληλη διακόσμηση μπορούν να γίνουν το πιο όμορφο δωμάτιο του σπιτιού. Είτε σας προτιμάτε το minimal στιλ, είτε το πιο country ή boho, υπάρχουν λύσεις και αμέτρητες ιδέες.
Δείτε όμορφες, μικρές κουζίνες στην gallery που ακολουθεί και εμπνευστείτε!

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: mothersblog.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: