Μινι ράλι με τράπεζες και blue chips στο χρηματιστήριο

Μινι ράλι με τράπεζες και blue chips στο χρηματιστήριο

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

€99.95 Inc. Vat


24K Gold Finished
Adjustable size for Bracelet & Ring
FREE Shipping!
Handmade Women’s Butterfly Jewelry Set Jewelry

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished | jewelryaccessories4u.com

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished
€99.95 Inc. Vat

Butterfly Jewelry Set includes:
Handmade Butterfly Bracelet
Handmade Butterfly Ring

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Οι εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας συντηρούν την αβεβαιότητα για την πορεία της οικονομίας και πολλών επιχειρηματικών κλάδων, αλλά οι χρηματιστηριακές αγορές βλέπουν  πάλι “το ποτήρι μισογεμάτο”, εστιάζοντας στην αισιόδοξη προοπτική που δημιουργούν τα προγράμματα μαζικών εμβολιασμών και η αναμενόμενη ανάσχεση της υγειονομικής κρίσης.

Το ΧΑ πλειοδοτεί σε αισιοδοξία,πραγματοποιώντας ένα τριήμερο μινι-ράλι με επιταχυνόμενους ρυθμούς. Ανοδο περίπου 2,15% σημειώνει αυτή την ώρα ο Γενικός Δείκτης, στο +3,15% ο τραπεζικός.

Ενδεικτικό του κλίματος που διαμορφώνεται διεθνώς είναι το γεγονός ότι ο δείκτης Nikkei στο Τόκιο σημείωσε ρεκόρ 30ετίας και πλέον, υπερβαίνοντας σήμερα τις 30.000 μονάδες!

Τη σκυτάλη έχουν πάρει οι ευρωπαϊκές αγορές: Κέρδη 1,6% στο Λονδίνο, +1,2% ο CAC40 στο Παρίσι, ενώ ο DAX έχει μείνει πίσω (+0,4%).

Το ΧΑ βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των ημερήσιων αποδόσεων. Το +2,15% φέρνει τον Γενικό Δείκτη στις 792,8 μονάδες, πάνω από την περιοχή όπου  εντοπίζεται η σημαντικότερη βραχυχρόνια αντίσταση, που η υπέρβαση της θα ανοίξει το δρόμο για τις 800 και εν συνεχεία τις 820-825 μονάδες.

 Επικεφαλής της κούρσας οι τραπεζικές μετοχές, που δίνουν κατεύθυνση στην αγορά, καλύπτοντας και το 1/3 του συνολικού τζίρου. Προηγείται η Πειραιώς με +5,3%. Alpha +4%, Eurobank και Εθνική +2%, Attica +1,6%.

Στα εμποροβιομηχανικά και λοιπά blue chips ξεχωρίζουν τα ΕΛΠΕ με +4,2%. Συνεχίζεται η ανάκαμψη της Ελλάκτωρ (+4%). Motor Oil +3,8%, ΔΕΗ, Μυτιληναίος και Βιοχάλκο +3,3%, ΕΧΑΕ +3%,  ΟΤΕ και ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ +2,4%, Aegean καιι ΕΥΔΑΠ +2,2%. Στο κόκκινο μόνο Σαράντης και Coca-Cola με οριακές απώλειες 0,5% και 0,2% αντίστοιχα

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: www.sofokleousin.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: