Μηνιαίες Προβλέψεις από 22/09 έως 23/10: Χωρισμένοι σε δύο στρατόπεδα!

Μηνιαίες Προβλέψεις από 22/09 έως 23/10: Χωρισμένοι σε δύο στρατόπεδα!

Ο Ήλιος περνά στον Ζυγό αργά το βράδυ στις 22 Σεπτεμβρίου, κάνοντας… ντουετάκι με τον Άρη, οι δυο τους μάλιστα θα συναντηθούν το πρωί της 8ης Οκτωβρίου, λίγο μετά την Νέα Σελήνη του μήνα, που σημαίνει ότι για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα θα κληθείς να διαχειριστείς την ενέργεια και τις παρενέργειες του κόκκινου πλανήτη. Το αν θα πρόκειται για δυναμικές πρωτοβουλίες και grande επιδόσεις ή αντίθετα για ποταπούς τσαμπουκάδες, καταραμένους πόνους ή/και ατυχήματα εξαρτάται σε σημαντικό βαθμό από το πόσο δημιουργικά αντιμετωπίζεις τις προκλήσεις της ζωής, αλλά και το πόσο δεκτικός/η είσαι σε έξωθεν επιθέσεις. Αυτό το ξέρεις εσύ και το… γενέθλιο ωροσκόπιό σου, με τις προδιαγραφές του. Σε κάθε περίπτωση όμως, είναι προτιμότερο να κάνεις μόνος/η σου τις δουλειές σου κι αν υπάρξουν κι άλλοι στο… κόλπο, να είναι για λίγο, αφού ο Άρης δεν τα πάει καλά με την διάρκεια και σύντομα θα αρχίσει να βγάζει σπυράκια -κι εσύ μαζί του!
Το ενδεχόμενο πάντως να υπάρξουν τελικά δύο στρατόπεδα ενισχύεται από την αντίθεση του Άρη με τον Χείρωνα στον Κριό, μια όψη που παράγει εντάσεις και ακρότητες εντός μιας κοινότητας-οικογένειας αλλά και σε σχέση με οτιδήποτε θεωρείται ξένο. Διχασμός ξανά δηλαδή και μια επικεφαλίδα θα μπορούσε να είναι το… ξεσπίτωμα, όπου σίγουρα, πέρα από τους φανατισμούς και τις ανθρώπινες αδυναμίες, είναι και τα στοιχεία της φύσης που θα μπορούσαν να τον προκαλέσουν.
Αν πάλι εμφανιστεί κάποιος γόνος οικογενείας κι αρχίσει να σου ζητάει τα ρέστα για πράγματα που έγιναν παλιά, μην απορήσεις κι αυτός εκπρόσωπος του Άρη-Χείρωνα θα είναι…
Ο Αρούκος όμως έχει κι άλλα ράμματα για την γούνα σου και δεν σου γράφω για τα τρίγωνα του με τον Κρόνο στον Υδροχόο και την Δήμητρα στους Διδύμους, αυτά κουτσά-στραβά θα τα κουμαντάρεις, έστω κι αν σου κοπεί λίγο η φόρα, λόγω υπέρτερων δυνάμεων του εχθρού. Εννοώ κυρίως το καρτέρι που σου έχει στήσει στην Πανσέληνο της 20ης Οκτωβρίου. Ο Πλούτωνας κι η Έριδα που τον συνοδεύουν θα ρίξουν κι άλλο νερό στον μύλο του κορωνοϊού, που μπορεί να βγει και κάτι άλλο -έτσι για αλλαγή- με την κρυφή ελπίδα πάντως ότι επιτέλους θα μπουν στην γενική κυκλοφορία και τα φάρμακα, μπας και επιστρέψεις στην κανονικότητα. Αλλιώς, οι δείκτες θα πάρουν -κι άλλο- τον ανήφορο. Το μενού έχει και εργασιακές… φρίκες κι αν νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα σε αυτό το πεδίο, υπάρχει και συνέχεια.

Κατά τα άλλα, ο ανάδρομος Ερμής (27/9 μέχρι 19/10) έρχεται για να επαναδιαπραγματευθείς τα πεπραγμένα σου κι οι άλλοι τα δικά τους. Μπορείς…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: mothersblog.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: