Μπεκάλι: 'Δεν υπάρχει εμβολιασμός στη Στεάουα, καλύτερα να δεχθώ σφαίρα'

Μπεκάλι: 'Δεν υπάρχει εμβολιασμός στη Στεάουα, καλύτερα να δεχθώ σφαίρα'

Ο εκκεντρικός ιδιοκτήτης της Στεάουα, Τζίτζι Μπεκάλι, τάραξε ξανά τα νερά, αυτήν τη φορά με τις απόψεις του σχετικά με τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού.

Ο Ρουμάνος επιχειρηματίας, ο οποίος κατά καιρούς έχει προκαλέσει με δηλώσεις και με πράξεις του, υποστήριξε ότι ούτε ο ίδιος ούτε κάποιος από το σύλλογο έχει κάνει το εμβόλιο.

“Δεν υπάρχει εμβολιασμός στη Στεάουα. Δεν είμαι αφεντικό σκλάβων, ο καθένας κάνει ό,τι θέλει, δεν μπορώ να επιβάλλω κάτι. Οι παίκτες ρώτησαν τη γνώμη μου. Είπα στην τηλεόραση ότι καλύτερα να δεχθώ μια σφαίρα στο κεφάλι, παρά το εμβόλιο. Δεν θέλω να κάνω αντιεμβολιαστική προπαγάνδα. Ο κόσμος κάνει ό,τι θέλει, αλλά κατανοούν ότι δεν εμβολιάζομαι”, σχολίασε αρχικά.

Στη συνέχεια, κατέκρινε το γεγονός ότι οι εμβολιασμένοι δεν κάνουν συχνά τεστ: “Δεν υπάρχει κάποιος, κάπου που να σε αναγκάσει να βάλεις αυτήν την ουσία στο σώμα σου. Ο Αντρέι Κορντέα (σ.σ. διεθνής παίκτης της Στεάουα) γύρισε θετικός από την εθνική ομάδα. Έκανε PCR τεστ και βγήκε θετικό. Αν όλοι αυτοί που εμβολιάστηκαν δεν κάνουν τεστ, αγωνιστούν και κάποιος αρρωστήσει και πεθάνει, ποιος είναι υπεύθυνος; Οι ανεμβολίαστοι κάνουν τεστ”.

Τέλος, εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι θα υπάρχουν επιπτώσεις από το εμβόλιο σε λίγα χρόνια: “Όπως ο Ίλιε Ντουμιτρέσκου ευχήθηκε στους ανεμβολίαστους να είναι καλά, εύχομαι κι εγώ στους εμβολιασμένους. Σε δύο χρόνια θα δούμε ποιος θα εύχεται σε ποιον. Αποφεύγω τους εμβολιασμένους και κρατάω απόσταση τρία μέτρα από αυτούς. Θα δούμε σε δύο χρόνια”.

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: www.sport24.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: