Μπέζος για κόντρα Χαλκιά- Μαλέσκου: «Δεν είναι καιρός για τέτοιες προστριβές, εγώ δεν θα έβγαινα»

Μπέζος για κόντρα Χαλκιά- Μαλέσκου: «Δεν είναι καιρός για τέτοιες προστριβές, εγώ δεν θα έβγαινα»

Ο Γιάννης Μπέζος παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη, στην οποία υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός για πληθώρα θεμάτων, αλλά και για το #metoo, το οποίο πρωταγωνιστεί τον τελευταίο καιρό. 
Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς και αναγνωρίσιμος πολύ από το κοινό, μιας και έχει διαγράψει πολύ μεγάλη πορεία στον χώρο της υποκριτικής και έχει σημειώσει πολλές δεκαετίες καριέρας.
Ο Γιάννης Μπέζος μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και της Μαρίας Ηλιάκη “Τι λες τώρα;” και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός, αρχικά για το θέμα του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος ακόμα πρωταγωνιστεί στην καθημερινότητα. Ο ηθοποιός είπε ξεκάθαρα ότι όλες αυτές οι συμπεριφορές υπήρχαν πάντα και ότι όλοι πρέπει να βγαίνουν και να μιλούν ανοιχτά για ό, τι τους συμβαίνει. Παράλληλα, τοποθετήθηκε για την κόντρα της Ιωάννας Μαλέσκου και του Τάσου Χαλκιά, η οποία ξέσπασε on air, λέγοντας ότι ο ίδιος δεν θα έβγαινε καθόλου στην εκπομπή.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: “Αν ήμουν στη θέση του Τάσου δεν θα έβγαινα καθόλου. Θα ήταν πιο καλό να έλεγε ότι θα βγει κάποια άλλη φορά. Η ένταση στον αέρα δεν κάνει καλό σε κανέναν»«Όταν γινόμαστε εμμονικοί με ένα θέμα ούτε βοηθάμε την κατάσταση, ούτε αποκαλύπτουμε κάτι. Εγώ δεν μπορώ να λέω ό,τι θέλω και αβασάνιστα. Υπάρχει κίνδυνος να παρασύρουμε ανθρώπους και να χαθεί το μέτρο… Να μη φοβούνται και να μιλούν… Τα προβλήματα αυτά πάντα υπήρχαν στον χώρο μας και είναι ανθρώπινες αδυναμίες πολύ μεγάλες. Καλό είναι με την αφορμή αυτή οι άνθρωποι να ξεθαρρεύουν, να μη φοβούνται και να μιλούν», πρόσθεσε και ξεκαθάρισε ότι «ένας νέος ηθοποιός θα έχει συνέχεια στον χώρο ο κόσμος να χαλάσει. Αυτές είναι φοβίες που τις καταλαβαίνω αλλά δεν τις δικαιολογώ».Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνωΔιαβάστε επίσης:«Χείμαρρος» ο Γιάννης Μπέζος: «Μεσαίωνας και σκοταδισμός από αυτούς που έχουν φάει πολλή φάπα»Μπέζος: Διαφωνώ με αυτό που έκανε ο Σερβετάλης, αλλά δεν πρέπει να τον σταυρώσουμε (Video)Γιάννης Μπέζος: «Έχουμε μια τάση στη χώρα μας να δουλευόμαστε μεταξύ μας. Είναι φρικτό»

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: gossip-tv.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: