Μπιλ και Μελίντα Γκέτις: Διαζύγιο $124 δισ.-Πώς θα μοιραστεί η περιουσία τους | Ειδήσεις – νέα – Το Βήμα Online

Μπιλ και Μελίντα Γκέτις: Το διαζύγιο των 124 δισ. δολαρίων – Πώς θα μοιραστεί η περιουσία τους

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

€99.95 Inc. Vat


24K Gold Finished
Adjustable size for Bracelet & Ring
FREE Shipping!
Handmade Women’s Butterfly Jewelry Set Jewelry

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished | jewelryaccessories4u.com

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished
€99.95 Inc. Vat

Butterfly Jewelry Set includes:
Handmade Butterfly Bracelet
Handmade Butterfly Ring

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Ο Bill Gates και η Melinda Gates ανακοίνωσαν αργά το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα ότι χωρίζουν έπειτα από 27 χρόνια γάμου.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο τους είχαν συμφωνήσει πώς θα μοιράσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία, πολύ πριν ανακοινώσουν και επίσημα το διαζύγιο τους.

Σχολεία : Πώς θα γίνει η επιστροφή στα θρανία – Η ΚΥΑ με όλα τα μέτρα

Το ζευγάρι των δισεκατομμυριούχων είχε υπογράψει προσύμφωνο χωρισμού, όπου περιγράφει αναλυτικά πώς θα μοιραστεί η περιουσία τους.

Οι δυο τους δεν είχαν υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο, πριν από την τέλεση του μυστηρίου το 1994.

Περιουσία δισεκατομμυρίων

Ο 65χρονος Bill Gates είναι ο τέταρτος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, σύμφωνα με τη λίστα Forbes, και η περιουσία του ανέρχεται περίπου στα 124 δισεκατομμύρια δολάρια.

Έκανε την περιουσία του μέσω της εταιρείας που ίδρυσε τη δεκαετία του 1970, τη Microsoft, η μεγαλύτερη εταιρεία λογισμικού στον κόσμο.

Στα περιουσιακά στοιχεία του ζευγαριού εικάζεται ότι περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, ακίνητα πολλών εκατομμυρίων δολαρίων στην Ουάσιγκτον, τη Φλόριντα και το Ουαϊόμινγκ.

Η κύρια κατοικία τους είναι ένα αρχοντικό δίπλα στη λίμνη Μεντίνα της Ουάσινγκτον, που αξίζει τουλάχιστον 127 εκατομμύρια δολάρια.

Παράλληλα, το ζευγάρι διευθύνει το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates, το οποίο έχει δαπανήσει δισεκατομμύρια για φιλανθρωπικούς σκοπούς σε όλο τον κόσμο. Έχουν δεσμευτεί δε, σύμφωνα με την κοινή τους ανακοίνωση, ότι θα συνεχίσουν να συνεργάζονται στο ίδρυμα ακόμα και μετά το διαζύγιό τους. Μπιλ και Μελίντα Γκέτις: Διαζύγιο $124 δισ.-Πώς θα μοιραστεί η περιουσία τους | Ειδήσεις - νέα - Το Βήμα Online

Το διαζύγιο

Το ζευγάρι υπέβαλε αίτηση διαζυγίου σε δικαστήριο στο Σιάτλ τη Δευτέρα του Πάσχα, σύμφωνα με έγγραφα που επικαλούνται διάφορα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης και δημοσιεύθηκαν από τον ιστότοπο TMZ.

«Αυτός ο γάμος έχει διαρρηχθεί ανεπανόρθωτα» αναφέρει η αίτηση του διαζυγίου. «Ζητούμε από το δικαστήριο να διαλύσει τον γάμο μας» συνεχίζει.

Αναφέρει δε, ότι η ιδιοκτησία, τα επιχειρηματικά συμφέροντα και τα περιουσιακά στοιχεία του ζευγαριού πρέπει να διαιρεθούν «όπως ορίζεται στη σύμβαση χωρισμού μας».

Λεπτομέρειες της σύμβασης δεν έχουν δημοσιευτεί.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1994 και έχει τρία τρία ενήλικα παιδιά για τα οποία δεν απαιτείται η οικονομική υποστήριξη της/του συζύγου, αναφέρει η αίτηση διαζυγίου, σε ό,τι αφορά στην διατροφή.

Κάθε συμβαλλόμενο μέλος έχει προσλάβει τρεις δικηγόρους για να τον εκπροσωπήσει. Μεταξύ των δικηγόρων της 56χρονης Melinda είναι ο Ρόμπερτ Κοέν, που έχει εργαστεί στο παρελθόν για πελάτες όπως η Ιβάνα Τραμπ, ο Μάικλ Μπλούμπεργκ και ο Κρις Ροκ.

Στην…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: tovima.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: