Μπισμπίκης: Η εξομολόγηση για τη Βανδή:«Όταν έχω την Δέσποινα δίπλα μου αυτό το ανυπόφορο μαλακώνει»

Μπισμπίκης: Η εξομολόγηση για τη Βανδή:«Όταν έχω την Δέσποινα δίπλα μου αυτό το ανυπόφορο μαλακώνει»

«Τελευταία μου δουλειά ήταν στο καζίνο πριν μπω στη δραματική σχολή. Και για βιοποριστικούς λόγους και γιατί όλα τα παιδιά δουλεύαμε τότε τα καλοκαίρια, δεν κάναμε διακοπές. Έχω δουλέψει και οικοδομή και σε χασάπικο και σιδεράς και βράδυ», είπε ο Βασίλης Μπισμπίκης.
Και για τον γιο του ο Βασίλης είπε: «Θέλω να είμαι πατέρας όχι φίλος. Να μη φοβάται να μου πει τι θέλει. Μέχρι στιγμής είμαι μαλακός μαζί του, είναι μικρός 10 χρονών»!

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε αναφορά στον μεγάλο έρωτα που ζει ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή και τις δηλώσεις που είχε κάνει η τραγουδίστρια πριν καιρό στην εκπομπή της, Super Κατερίνα.Ο Βασίλης Μπισμπίκης είπε για τον έρωτά του: «Το τραγούδι που θα της αφιέρωνα είναι «Να μ’ αγαπάς» του Παύλου Σιδηρόπουλου. Η Δέσποινα για μένα είναι ένας άνθρωπος που έχω ένα… ανυπόφορο μέσα μου, έχω την αγωνία μου πολλά χρόνια τώρα και ίσως αυτή η αγωνία είναι που με κάνει και δημιουργώ αυτό το ανυπόφορο.Όταν είμαι μαζί της και η Δέσποινα είναι δίπλα μου, γίνεται έτσι μια γέφυρα ψυχική και αυτό το ανυπόφορο που έχω μέσα μου, μαλακώνει, σβήνει».Με τον Γιάννη Στάνκογλου να συμπληρώνει με αρκετή δόση χιούμορ: «Και δεν γίνεται ανυπόφορος σε εμάς».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω!

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: gossip-tv.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: