Μυστικά για τέλειες βλεφαρίδες που δεν γνωρίζαμε (ποια μάσκαρα μου ταιριάζει;) – Shape.gr

19 μυστικά για τις πιο πλούσιες βλεφαρίδες που είχες ποτέ - Shape.gr

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

€99.95 Inc. Vat


24K Gold Finished
Adjustable size for Bracelet & Ring
FREE Shipping!
Handmade Women’s Butterfly Jewelry Set Jewelry

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished | jewelryaccessories4u.com

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished
€99.95 Inc. Vat

Butterfly Jewelry Set includes:
Handmade Butterfly Bracelet
Handmade Butterfly Ring

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Τα νέα εργαλεία και οι επαγγελματικές συμβουλές για να πετύχεις το βλέμμα που επιθυμείς με μία κίνηση – όσο χρειάζεται για να κλείσεις το μάτι σου με νόημα.

Διάβασε επίσης: Βάλε σκιά στις βλεφαρίδες σου (ναι!) κι άλλα φανταστικά tricks για τέλειες βλεφαρίδες!
Δίνουν ένταση στα μάτια και υπογραμμίζουν το βλέμμα. Οι βλεφαρίδες είναι ένα από τα μεγαλύτερα ατού της ομορφιάς μας και αξίζουν ιδιαίτερη προσοχή. Δοκίμασε τα τρικ που προτείνει ο ειδικός για να τις κάνεις πιο έντονες από ποτέ!

Πιο μακριές
Πριν βάψεις τις βλεφαρίδες, χτένισέ τες με ειδικό βουρτσάκι για να μη δημιουργηθούν κόμποι. Στη συνέχεια γύρισέ τες με το ειδικό ψαλιδάκι. Ήρθε η ώρα να απλώσεις την πρώτη στρώση μάσκαρα. Θα χρειαστείς μια μάσκαρα με βουρτσάκι από πλαστικές τρίχες ή από σιλικόνη. «Αυτό το εύκαμπτο πινέλο μπορεί άμεσα να τιθασεύσει κάθε τρίχα από τις βλεφαρίδες σου» λέει ο make-up artist Troy Surratt. «Τοποθέτησέ το ακριβώς στη βάση της βλεφαρίδας για να τη σαρώσεις μέχρι τις άκρες με μία κίνηση».
Μετά χρησιμοποίησε τη μύτη της βούρτσας για να περάσεις μερικές πινελιές στις άκρες των βλεφαρίδων προς τα πάνω. Μπορείς να δοκιμάσεις έναν ορό επιμήκυνσης και βελτίωσης βλεφαρίδων τον οποίο θα απλώνεις κάθε βράδυ. Μέσα σε 4 μήνες θα έχουν μακρύνει φυσικά.
Πιο πυκνές
Για βλεφαρίδες πλούσιες, ογκώδεις και τρισδιάστατες ξεκίνα με τη δημιουργία μιας παχιάς γραμμής, σπρώχνοντας με το δάχτυλο το βλέφαρό σου ψηλά, και στη συνέχεια πέρασε το εσωτερικό χείλος του βλεφάρου με μαύρο μολύβι ματιών. «Αυτό είναι το επαγγελματικό μυστικό για πολύ πλούσιες βλεφαρίδες» επισημαίνει ο Troy Surratt.

Μετά πέρασε μια μάσκαρα για περισσότερο όγκο στη βάση που έχεις ήδη βάψει, με κινήσεις μπρος-πίσω. «Βοηθά να συμπληρώσεις τα μικροσκοπικά κενά γύρω από τις ρίζες των βλεφαρίδων σου» συμβουλεύει ο make-up artist.
Πιο εντυπωσιακές
Οι βλεφαρίδες σου πρέπει να διαγράφουν μια έντονη οξεία γωνία στην εξωτερική γωνία του ματιού, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό βλέμμα. «Όλα εξαρτώνται από την τεχνική» επισημαίνει ο ειδικός. «Κράτησε το πινέλο της μάσκαρα διαγώνια και τράβηξέ το μέσα από τις βλεφαρίδες έως την άκρη του ματιού με μια κίνηση αργή, που θα αφήσει πλούσιο χρώμα στις τρίχες.
Θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις ακόμα και ψεύτικες βλεφαρίδες. Πιάσ’ τες με την ειδική λαβίδα που θα βρεις στη συσκευασία, βούτηξέ τες στην υγρή κόλλα και εφάρμοσέ τες προσεκτικά στην άκρη της κάθε βλεφαρίδας. Για μεγαλύτερο όγκο και θεατρική όψη βάλε δυο-τρεις, τη μία πάνω στην άλλη. Δημιούργησε το…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: shape.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: