Ν. Ηλιόπουλος: Παντελής έλλειψη μέτρων για όσους εργάζονται στις δύσκολες καιρικές συνθήκες

Ν. Ηλιόπουλος: Παντελής έλλειψη μέτρων για όσους εργάζονται στις δύσκολες καιρικές συνθήκες

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

€99.95 Inc. Vat


24K Gold Finished
Adjustable size for Bracelet & Ring
FREE Shipping!
Handmade Women’s Butterfly Jewelry Set Jewelry

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished | jewelryaccessories4u.com

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished
€99.95 Inc. Vat

Butterfly Jewelry Set includes:
Handmade Butterfly Bracelet
Handmade Butterfly Ring

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

«Ο κλειστός ηλεκτρικός σήμερα, η κλειστή εθνική οδός χθες και οι εργαζόμενοι των delivery να πηγαίνουν με το μηχανάκι μέσα στα χιόνια, περιγράφουν σε μία εικόνα το πώς κατανοεί η κυβέρνηση την αντιμετώπιση αυτής της κακοκαιρίας», τόνισε σε συνέντευξή του, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος.

Ο κ. Ηλιόπουλος, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο 105.5 FM», σημείωσε ότι  «Το πρωτόκολλο αντιμετώπισης έκτακτων καιρικών συνθηκών για τον ΗΣΑΠ κατέρρευσε», ενώ, αναφερθείς στους εργαζόμενους των delivery, στηλίτευσε την παντελή έλλειψη μέτρων, από πλευράς της κυβέρνησης, για την υγεία και την ασφάλεια όσων εργάζονται στις δύσκολες αυτές συνθήκες. «Για κάποιο λόγο στην Αθήνα φαίνεται ότι για την κυβέρνηση δεν υπάρχουν εργαζόμενοι που πρέπει να πάνε στις δουλειές τους, δεν υπάρχουν άνθρωποι «εξαρτημένοι από το μισθό τους, όπως είχε πει ο κ. Μητσοτάκης», σημείωσε ο Ν. Ηλιόπουλος.

Όσον αφορά την υπόθεση των καταγγελιών στο χώρο του Πολιτισμού και την παραίτηση του Δημήτρη Λιγνάδη από τη διεύθυνση του Εθνικού Θεάτρου, υπογράμμισε ότι «όλοι μας χρωστάμε ένα τεράστιο ευχαριστώ στους ανθρώπους που βρίσκουν το κουράγιο να κάνουν το βήμα και να μιλήσουν». «Επίσης, όλοι μας έχουμε πολιτική, κοινωνική και θεσμική υποχρέωση να δημιουργήσουμε ένα πλαίσιο ασφάλειας για αυτούς τους ανθρώπους ώστε να μπορούν να μιλήσουν, ώστε οι υποθέσεις να πάρουν το δρόμο της δικαιοσύνης –όπου χρειάζεται, αλλά και οι θύτες να αντιμετωπίσουν την ηθική και κοινωνική απαξίωση», τόνισε.

«Η κυβέρνηση και η κ. Μενδώνη, όμως, επέλεξαν το δρόμο της συγκάλυψης», ανέφερε ο Νάσος Ηλιόπουλος. «Από τη στιγμή που υπάρχουν επώνυμες καταγγελίες για περιστατικά σεξουαλικής βίας στο χώρο του θεάτρου, όπως η συγκλονιστική καταγγελία του Νίκου Σ., δεν μπορεί η κ. Μενδώνη να βγαίνει και να μιλάει αόριστα για τοξικό κλίμα και για ανώνυμες καταγγελίες», επισήμανε. «Αυτό είναι συγκάλυψη και συνενοχή», ανέφερε. «Ο κ. Λιγνάδης ήταν προσωπική επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη. Η κυβέρνηση της ΝΔ επέλεξε να ακυρώσει τη διαδικασία διαγωνισμού που είχε καθιερώσει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για την κάλυψη της θέσης του διευθυντή του Εθνικού, για να τοποθετήσει εκεί τον άνθρωπό της».

«Αντί να αναλάβει πρωτοβουλία ώστε να σταλούν οι καταγγελίες στη Δικαιοσύνη, με όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες, η κ. Μενδώνη προσπάθησε να ρίξει πίσω στο σκοτάδι και στη σιωπή τις φωνές που αποφάσισαν να μιλήσουν», πρόσθεσε ο Νάσος Ηλιόπουλος, λέγοντας ότι «για τους λόγους αυτούς,…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: naftemporiki.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: