Ν. Παππάς: Παράλογο να είναι εκτός λειτουργίας τα μέσα σταθερής τροχιάς

Ν. Παππάς: Παράλογο να είναι εκτός λειτουργίας τα μέσα σταθερής τροχιάς

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

€99.95 Inc. Vat


24K Gold Finished
Adjustable size for Bracelet & Ring
FREE Shipping!
Handmade Women’s Butterfly Jewelry Set Jewelry

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished | jewelryaccessories4u.com

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished
€99.95 Inc. Vat

Butterfly Jewelry Set includes:
Handmade Butterfly Bracelet
Handmade Butterfly Ring

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

«Ενώ είχε προαναγγελθεί η έλευση της κακοκαιρίας, δεν έχει γίνει καμία προετοιμασία. Οι αλλόκοτες επιλογές της κυβέρνησης, υποκαθιστούν απλά τη διοικητική ανεπάρκεια. Δεν μπορούν να διαχειριστούν την κυκλοφορία στην Εθνική Οδό; Την κλείνουν εντελώς», ανέφερε σε συνέντευξή του ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νίκος Παππάς.

Ο κ. Παππάς, μιλώντας στο «Στο Κόκκινο», συμπλήρωσε ότι ο κ. Χρυσοχοΐδης πρέπει να εξηγήσει το χθεσινό προκαταβολικό κλείσιμο της Αθηνών – Λαμίας, χωρίς μάλιστα ενημέρωση των οδηγών, καθώς, όπως ανέφερε, «εχθές, ταξιδεύοντας ως τη Μαλακάσα για να δω την κατάσταση, διαπίστωσα ότι ο δρόμος ήταν προσπελάσιμος. Γεννά ερωτηματικά αυτή η απόφαση».

Σε σχέση με τη σημερινή διαχείριση, επεσήμανε ότι «Βεβαίως, το να βγουν λεωφορεία αυτή τη στιγμή στον δρόμο θα ήταν τεράστιο λάθος, διότι θα εγκλωβίζονταν. Το να μην λειτουργεί, όμως, ο ΗΣΑΠ δεν εξηγείται. Η διαδικασία είναι γνωστή, αλλά δεν φαίνεται να ακολουθήθηκε. Θα έπρεπε να κυκλοφορήσουν τα νυχτερινά τρένα, τα οποία κινούνται σε όλο το δίκτυο, ώστε να μην παγώσουν οι γραμμές και να λειτουργήσει σήμερα ο ηλεκτρικός», προσθέτοντας ακόμα ότι «στις γραμμές του ΟΣΕ έχουμε προβλήματα διότι δεν λειτούργησε το σύστημα της τηλεματικής και πάγωσαν τα “κλειδιά”. Τα μέσα σταθερής τροχιάς δεν θα έπρεπε να είναι εκτός λειτουργίας. Δεν υπάρχει καμία λογική».

Κλείνοντας, χαρακτήρισε τις αποφάσεις για «αιφνίδιο κλείσιμο» ως «πολιτική και ιδεολογική εμμονή, που συνδυάζεται με τη διοικητική ανεπάρκεια. Το είδαμε και στην οικονομία με την πανδημία. Αντί να γίνει μία οργανωμένη πολιτική διαχείριση για την αντιμετώπιση της όποιας κρίσης, πάμε σε ακραίες επιλογές, κρυβόμαστε δηλαδή από το πρόβλημα, είτε αυτό λέγεται κορωνοϊός είτε κακοκαιρία, για να πούμε μετά ότι οι πολίτες δεν τήρησαν τα μέτρα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ν. Παππάς. 

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: naftemporiki.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: