Να ποια είναι τα πιο χαιρέκακα ζώδια

Να ποια είναι τα πιο χαιρέκακα ζώδια

Απολαμβάνουν να βλέπουν τους άλλους να… «υποφέρουν»
Και για να μην παρεξηγούμαστε, δεν μιλάμε για βασανιστήρια κτλ. Μιλάμε απλά για κάποιες αναποδιές της ζωής ή μικροπροβλήματα και ατυχίες της καθημερινότητας.
Νόμιζες ότι θα ήταν πρώτος πρώτος ο Σκορπιός στην σχετική μας λίστα; Αμ δε! Σου την έσκασε! Όχι! Όσο και αν σου είναι δύσκολο να το πιστέψεις, ο Σκορπιός δεν χαίρεται με τον «πόνο» τον άλλων, παρά μόνο αν τον έχει προκαλέσει ο ίδιος. Άρα χαιρέκακο δεν τον λες. Πάμε όμως να δούμε τα τρία ζώδια που… χαίρονται να βλέπουν τους άλλους να «πονάνε». Σίγουρα σε κάποια δεν πάει το μυαλό σου.

ΚΡΙΟΣΟ Κριός δεν έχει κακή ψυχή, ωστόσο απολαμβάνει να βλέπει τους άλλους να περνάνε δύσκολα και να είναι πιο «πίσω» από εκείνον. Να είναι… υπό. Για να στο θέσουμε απλά, ο Κριός θέλει να είναι πρώτος σε όλα. Θέλει να είναι ο μοναδικός και δεν ανέχεται να τον κοντράρει κανείς. Άρα, όταν βλέπει τους άλλους, γύρω του, να «πονάνε» και να είναι σε αρκετά χειρότερη μοίρα από εκείνον, χαίρεται και αυτόματα νιώθει ακόμα καλύτερα που εκείνος συνεχίζει να είναι πρώτος και πολύ πιο… μπροστά από το πόπολο.Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: gossip-tv.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: