Νάντια Μπουλέ: Έντυσε την κόρη της μπαλαρίνα – Η μικρή είναι γλύκα

Νάντια Μπουλέ: Έντυσε την κόρη της  μπαλαρίνα - Η μικρή είναι γλύκα

Χθες άνοιξε το Τριώδιο και η Νάντια Μπουλέ το…γιόρτασε δημοσιεύοντας μια φανταστική φωτογραφία της κόρης της.
Η μικρή Σεμέλη, ντυμένη μπαλαρίνα, είναι όρθια στον καναπέ φορώντας κορδέλα στο κεφαλάκι της, άσπρο καλσόν με μπλουζάκι και ροζ tutu.
«Άνοιξε το τριώδιο κι εμείς το γιορτάζουμε χορεύοντας ???#playtime #sundayfunday #sunday #play», σχολίασε η ηθοποιός και τα likes ήταν χιλιάδες.

Η ζωή μετά τη γέννηση της κόρης της
Η Νάντια Μπουλέ από την ημέρα που γέννησε, περί τα τέλη Ιουλίου, δεν κάνει πολλές αναρτήσεις με την μοναχοκόρη της. Αποφεύγει συστηματικά να δείχνει τα χαρακτηριστικά της και τις περισσότερες φορές τη φωτογραφίζει με πλάτη.
Αναμφισβήτητα διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, έχοντας στο πλευρό της πάντα τον σύντροφό της Γιώργο. «Σε όλο αυτό το ταξίδι ήταν και είναι δίπλα μου ο Γιώργος, ο οποίος, παρότι στην αρχή ένιωθα ότι δεν έκανα τίποτα καλά, ήταν ο πιο υποστηρικτικός και καθησυχαστικός σύντροφος. Είναι πολύ σημαντικό ο σύντροφος να είναι πραγματικό στήριγμα σε μια τόσο ευαίσθητη περίοδο, κι εκείνος με βοήθησε να βιώσω όσο το δυνατόν πιο ομαλά τη μετάβαση και τις νέες συνθήκες στην καθημερινότητα μας», ανέφερε στο Hello.
Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε μερικές ακόμα όμορφες στιγμές της Σεμέλης, όπως τις έχει μοιραστεί η μητέρα της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: mothersblog.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: