Ναταλία Δραγούμη: Η υπέροχη φωτογραφία με τον γιο και την κόρη της

Ναταλία Δραγούμη: Η υπέροχη φωτογραφία με τον γιο και την κόρη της

Μπορεί πλέον όλες τις φωτογραφίες να τις έχουμε στο κινητό μας και σπάνια να ανατρέχουμε σε φωτογραφικά άλμπουμ, όμως, όταν πέφτει κάποιο στα χέρια μας και το χαζεύουμε, ξαναθυμόμαστε πολλές όμορφες στιγμές του παρελθόντος.
Το ίδιο συνέβη και στην Ναταλία Δραγούμη, η οποία καθώς κοίταζε ένα παλιό άλμπουμ στάθηκε σε μια φωτογραφία με τα παιδιά της.
Ο γιος της είναι μικρός, τον κρατά στην αγκαλιά της ενώ η κόρη της με τα ξανθά μαλλάκια της είναι δίπλα της, έχοντας στραμμένο το βλέμμα της κάτω. Οσο για την ηθοποιό, χαμογελά στο φακό ευτυχισμένη.
«Κοιτούσα τα άλμπουμ μου και στάθηκα σε αυτή τη φωτογραφία… ❤️❤️#throwback #onlylove», σχολίασε η ίδια προφανώς με νοσταλγική διάθεση.

Η οικογένεια και τα παιδιά
Η Ναταλία Δραγούμη είναι παντρεμένη πάνω από 20 χρόνια με τον ‘Εντι Ρόμπερτς και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά , την Κλειώ, 17 ετών και τον Φίλιππο, 15 ετών.
Η αλήθεια είναι, ότι αν και δραστήρια στα social media, είναι λίγες οι φορές που έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες τους.

Και φυσικά όπως κάθε μαμά έχει τις δικές της ανησυχίες και φόβους για τα παιδιά της.
«Έχω και εγώ τις κλασσικές ανησυχίες μιας μαμάς. Με ανησυχεί η ταχύτητα, οι καταχρήσεις. Ανησυχώ πολύ, όμως, όταν θα αρχίσουν να βγαίνουν μόνα τους έξω, σε ποιο αυτοκίνητο θα μπουν, αν ο οδηγός είναι καλοί και προσέχει ή όχι, γενικά πως θα γυρίσουν σπίτι. Κάτι άλλο που με ανησυχεί είναι το ίντερνετ. Η κακή χρήση του. Η κακή χρήση του, η μη εκπαίδευση μέσα από αυτό. Η αποβλάκωση. Διότι εκτός από το σώμα μας, πρέπει να εκπαιδεύουμε και το μυαλό μας. Ωστόσο, θεωρώ πως έχω “οχυρώσει” και μεγαλώσει τα παιδιά μου με κάποιες αρχές και με την παιδεία που να ξέρουν πως και πότε να προφυλαχθούν. Να μην κινδυνεύουν -για παράδειγμα- από μια σεξουαλική παρενόχληση μέσα στο διαδίκτυο. Προσπαθώ να “δημιουργήσω” ένα έδαφος μεταξύ μας που να υπάρχει εμπιστοσύνη. Αυτό έχω ως στόχο», είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή της.
Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες που δημοσίευσε με τον γιο και την κόρη της.

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: mothersblog.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: