Νατάσσα Μποφίλου για τις φωτιές: «Ως πότε μπορεί ένας άνθρωπος να ζει σε ένα φουγάρο;»

Νατάσσα Μποφίλου για τις φωτιές: «Ως πότε μπορεί ένας άνθρωπος να ζει σε ένα φουγάρο;»

Η Νατάσσα Μποφίλιου με μία φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου, σχολιάζει τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα με αφορμή την πύρινη λαίλαπα που έχει ξεσπάσει.
Η τραγουδίστρια πήρε θέση για τις τελευταίες εξελίξεις και έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram:

«Το σπίτι είναι ένα καμμένο δάσος. Η στάχτη είναι η σκιά μου. Η φωτιά είναι τα μάτια μου. Το μέλλον είναι ένα τσίγκινο τασάκι κι εγώ μέσα σε όλα αυτά προσπαθώ να μάθω να αναπνέω ξανά. Να ρουφάω καπνό και να φυσάω ζωή. Όμως ως πότε μπορεί ένας άνθρωπος να ζει σε ένα φουγάρο; Καμιά αισιοδοξία. Μόνο πόνος.»Δείτε την ανάρτησή της στο instagram παρακάτω!https://www.instagram.com/p/CSWe8vlIFjYNα αναφέρουμε ότι υπάρχει αναζωπύρωση της φωτιάς που κατακαίει την Βόρεια Εύβοια για έβδομη μέρα και συγκεκριμένα στα χωριά Αβγαριά και Γαλατσώνα το μεσημέρι της Δευτέρας.Αυτή την ώρα οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μάχη με τις μεγάλες αναζωπυρώσεις, με τις κυριότερες προσπάθειες να επικεντρώνονται στα χωριά Αβγαριά και Γαλατσώνα καθώς οι φλόγες έχουν πλησιάσει απειλητικά και στα δύο χωριά.

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: gossip-tv.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: