Ναύλωσε ελικόπτερο ο πρωθυπουργός για να επιστρέψει από την Τήνο

Ναύλωσε ελικόπτερο ο πρωθυπουργός για να επιστρέψει από την Τήνο

https://www.etsy.com/listing/804994360/bracelet-handmade-women-gold-plated

Η καταγγελία από μία πολίτη για την απαράδεκτη συμπεριφορά της πρωθυπουργικής φρουράς και η δημοσιοποίηση της πτήσης με ελικόπτερο από την Τήνο για την Αθήνα από το Documento,  οδήγησαν το Μέγαρο Μαξίμου στην επιλογή της επιβεβαίωσης της πτήσης. Όπως αναφέρουν η επιλογή για επιστροφή με ελικόπτερο έγινε επειδή υπήρξε αλλαγή στο πρόγραμμα του πρωθυπουργού! Τι ήταν τόσο έκτακτο δε διευκρινίζεται.

Τουλάχιστον αυτή τη φορά δεν χρησιμοποιήθηκαν ελικόπτερα των ΕΔ ,όπως είχε γίνει με την Αντίπαρο, όταν ο πρωθυπουργός είχε πάει να δειπνήσει με το ζεύγος Χανκς. Ήταν Ιούλιος και  η πρώτη ημέρα γενικής επιφυλακής των ΕΔ λόγω της ελληνοτουρκικής κρίσης.

Η καταγγελία που έγινε από πολίτη της Τήνου:

Ναύλωσε ελικόπτερο ο πρωθυπουργός για να επιστρέψει από την Τήνο

 

Avatar

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016

Ποιοτική & Οικονομική VoIP Τηλεφωνία
Source link

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: