ΝΔ: Fake news Τσίπρα με αφορμή τη δολοφονία Καραϊβάζ

ΝΔ: Fake news Τσίπρα με αφορμή τη δολοφονία Καραϊβάζ

«Ο κ. Τσίπρας δεν διστάζει να εκμεταλλευτεί αυτό το αποτρόπαιο και ειδεχθές έγκλημα προκειμένου επικουρώντας τα τρολ του διαδικτύου να υποστηρίξει το αφήγημα της Κολομβοποίησης της Ελλάδας δυσφημώντας εκ νέου, διεθνώς, τη χώρα την οποία κυβέρνησε», απαντά σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, στη δήλωση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την υπόθεση της δολοφονίας του δημοσιογράφου Γ. Καραϊβάζ. 

«Ο κ. Τσίπρας αναφέρει μεταξύ άλλων στην σημερινή του ανάρτηση ότι “Αυτοί που είχαν κάνει σημαία τους την τάξη και την ασφάλεια, έχουν αφήσει τη χώρα να μετατραπεί σε αποικία οργανωμένου εγκλήματος και ανεξέλεγκτης δράσης μαφιόζικων συμμοριών», προσθέτει η ΝΔ.

«Στην αγωνία του να αξιοποιήσει ακόμα και ένα τέτοιο τραγικό γεγονός για να πλήξει την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας επιστρατεύει ξανά fake news», συμπληρώνει. 

Η ΝΔ τονίζει ότι «τα επίσημα στοιχεία για την εγκληματικότητα διαψεύδουν τον κ. Τσίπρα αποκαλύπτοντας την χυδαιότητά του:

Το 2018 έγιναν 95 ανθρωποκτονίες και εξιχνιάστηκε το 78,54%. Το 2019 έγιναν 76 ανθρωποκτονίες και εξιχνιάστηκε το 91,19%. Το 2020 έγιναν 73 ανθρωποκτονίες και εξιχνιάστηκε το 83,17%. Ενώ οι ανθρωποκτονίες στην Αττική το 2015 ήταν 17, το 2018 έφτασαν τις 32, το 2019 24 και το 2020 έπεσαν στις 20». 

 

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: naftemporiki.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: