Νέες φήμες για την υγεία του Ερντογάν | Ειδήσεις – νέα – Το Βήμα Online

Νέες φήμες για την υγεία του Ερντογάν | Ειδήσεις - νέα - Το Βήμα Online

Φουντώνουν και πάλι οι φήμες για σοβαρά προβλήματα υγείας του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Μάλιστα, όσο περνάει ο καιρός, πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν την κατάσταση της υγείας του τούρκου προέδρου να μην είναι καλή.

Αυτό προκύπτει από διάφορα βίντεο που έχουν κατά καιρούς διαρρεύσει, κάνοντας έξαλλο τον σουλτάνο που θέλει να δείχνει πανίσχυρος.

Μάχη με τις ρωγμές στο τείχος ανοσίας

Μάλιστα, το θέμα της υγείας του έφτασε τον Αύγουστο μέχρι και στο Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας της Τουρκίας.

«Έχει πολύ σοβαρά προβλήματα με την υγεία του»

Για τις εν λόγω φήμες, μίλησε στο Open ο τούρκος αναλυτής, Cevheri Güven.

«Δυσκολεύεται να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, υπάρχει μία πολύ μεγάλη οθόνη πίσω από τους δημοσιογράφους και πρέπει να απαντήσει στις ερωτήσεις που του θέτουν, οι οποίες είναι προετοιμασμένες εκ των προτέρων, διαβάζοντας τα κείμενα σε αυτή την οθόνη… Πραγματικά έχει πολύ σοβαρά προβλήματα με την υγεία του» είχε πει χαρακτηριστικά.

Τι απαντά ο Ερντογάν

Φυσικά, όπως είναι λογικό, οι συνεργάτες του Ερντογάν σπεύδουν, κάθε φορά που φουντώνουν τέτοιες φήμες, να τις διαψεύσουν.

«Είναι πάρα πολύ κουρασμένος, λόγω των πάρα πολλών εμφανίσεών του» απαντούν οι συνεργάτες του, μέσω των φιλοκυβερνητικών εφημερίδων.

Η «Αγία Τριάδα» του ΛΑΟΣ
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από Νέες φήμες για την υγεία του Ερντογάν | Ειδήσεις - νέα - Το Βήμα Online

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: tovima.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: