Νέο Jeep Compass: Πλήθος εκδόσεων και γκάμα κινητήρων

Νέο Jeep Compass: Πλήθος εκδόσεων και γκάμα κινητήρων

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

€99.95 Inc. Vat


24K Gold Finished
Adjustable size for Bracelet & Ring
FREE Shipping!
Handmade Women’s Butterfly Jewelry Set Jewelry

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished | jewelryaccessories4u.com

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished
€99.95 Inc. Vat

Butterfly Jewelry Set includes:
Handmade Butterfly Bracelet
Handmade Butterfly Ring

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Πόσο θα κοστίζουν
Η αποκάλυψη του νέου Compass, από την κ. Antonella Bruno, Επικεφαλής της Jeep στην Ευρώπη, σηματοδοτεί το πρώτο λανσάρισμα της μάρκας από τη Stellantis στην Ευρώπη, αλλά και μια σειρά σημαντικών αλλαγών με έμφαση στις ανάγκες των πελατών της Γηραιάς Ηπείρου.
Η παρουσίαση του Compass το 2017 σηματοδότησε την επιστροφή της Jeep στην κατηγορία των C-SUV με ένα μοντέλο σχεδιασμένο για την παγκόσμια αγορά.
Σχεδίαση

Το μυστικό του νέου μοντέλου είναι ο συνδυασμός των δύο βασικών στοιχείων της Jeep. Από τη μία πλευρά ο περιπετειώδης off-road χαρακτήρας και από την άλλη η πρακτικότητα και πολυτέλεια που κανείς αναζητά από ένα μοντέλο της μάρκας. Ο νέος σχεδιασμός, ανεβάζει σε υψηλό επίπεδο το στιλ, τη φινέτσα και την πολυτέλεια. Την ίδια στιγμή το νέο Compass προσφέρει ισορροπία μεταξύ απόδοσης και συναισθήματος, τιμώντας στο ακέραιο τη φιλοσοφία “Go Anywhere, Do Anything” που χαρακτηρίζει εδώ και 80 χρόνια τις προτάσεις της μάρκας. Η κλασσική μάσκα με τις 7 κάθετες γρίλιες συνδυάζεται με τα νέα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας Full-LED, τα οποία δίνουν την φωτεινή «υπογραφή» του μοντέλου και παράλληλα ενισχύουν την αίσθηση στιβαρότητας και δυναμισμού. Την ίδια στιγμή ο επιθετικός σχεδιασμός των προφυλακτήρων συνδυάζεται αρμονικά με το τραπεζοειδές σχήμα των φτερών, το οποίο αποτελεί ακόμα ένα στοιχείο που χαρακτηρίζει όλα τα αυθεντικά Jeep.
Εντελώς νέο εσωτερικό

Το εντελώς νέο εσωτερικό διαθέτει κομψότητα, φινέτσα και τεχνολογία. Όλα τα στοιχεία προσαρμόστηκαν ώστε να προσφέρουν άνεση κάνοντας ευχάριστες τις καθημερινές διαδρομές, αλλά και τις μεγάλες αποδράσεις εντός ή εκτός δρόμου. Οι καθαρές γραμμές και η σωστή επιλογή υλικών συμβάλουν στη δημιουργία ενός κομψού εσωτερικού που αποπνέει ποιότητα και διακριτική πολυτέλεια. Η αναβαθμισμένη εργονομία και ο σύγχρονος σχεδιασμός, συνδυάζονται με το πλέον προηγμένο σύστημα πολυμέσων UConnect 5, το οποίο -εκτός των άλλων- προσφέρει ασύρματη λειτουργία mirroring με συσκευές κινητών τηλεφώνων, ταυτόχρονη σύνδεση δύο συσκευών, αλλά και συμβατότητα με δίκτυα 5G.

Στο νέο Compass διαθέσιμος είναι για τον οδηγό ένας πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων με οθόνη υψηλής ανάλυσης 10,25’’, ενώ το σύστημα UConnect 5 συνδυάζεται (ανάλογα με την έκδοση) με οθόνες αφής από 8,4 έως και 10,1 ίντσες. Το μοντέρνο εσωτερικό ολοκληρώνεται από μια σειρά πρακτικών λύσεων και αποθηκευτικών χώρων, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την κεντρική κονσόλα που προσφέρει 7,2 λίτρα αποθηκευτικών χώρων, τιμή σχεδόν τριπλάσια σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο.

Το τεχνολογικό…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: news.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: