Νέο κέντρο δοκιμών της Bentley – Η επένδυση των 12,5 εκατ. λιρών

Νέο κέντρο δοκιμών της Bentley – Η επένδυση των 12,5 εκατ. λιρών

Το νέο Κέντρο έχει λάβει την ονομασία «33 Pyms Lane»
Η Bentley Motors εγκαινίασε ένα νέο υπερσύγχρονο Κέντρο Μηχανολογικών Δοκιμών, λίγες μέρες μετά την επίσημη έγκρισή του από τον Οργανισμό Πιστοποίησης Οχημάτων της Μεγ. Βρετανίας.
Με έδρα τις κεντρικές εγκαταστάσεις της Bentley στο Crewe της Αγγλίας, αυτή η τελευταία επένδυση ακολουθεί την πρόσφατη επαναπιστοποίηση από το CarbonTrust του εργοστασίου της Bentley στο Crewe, ως περιβαλλοντικά ουδέτερου ως προς τον άνθρακα.
Η κίνηση αυτή αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την τήρηση των προτύπων που έχει θέσει η Οικονομική Επιτροπή των Ηνωμένων Εθνών για την Ευρώπη (UNECE), με τη μάρκα να είναι σε θέση να πραγματοποιεί in-house δοκιμές εκπομπών ρύπων, οικονομίας καυσίμου και αυτονομίας ηλεκτρικών οχημάτων, με τα υψηλότερα παγκόσμια πρότυπα.
Το νέο Κέντρο έχει λάβει την ονομασία“33 Pyms Lane”, απότιση φόρου τιμής στην ιστορική διεύθυνση της Bentley Motors.
Η πιστοποίηση που έλαβε το νέο Κέντρο αντιπροσωπεύει ακόμα ένα σημαντικό βήμα της εταιρείας προς την ηλεκτροκίνηση, βασικό πυλώνα στη στρατηγική “Beyond100” της προς την αειφορία. Στόχος της εταιρείας είναι να καταστεί ο πιο βιώσιμος κατασκευαστής πολυτελών αυτοκινήτων στον κόσμο. Το σημαντικό είναι ότι το κέντρο, αξίας 12,5 εκατομμυρίων λιρών Αγγλίας, θα επιτρέψει στην μάρκα να πραγματοποιεί in-house τις πιο πρόσφατες διαδικασίες δοκιμών κατανάλωσης καυσίμου, απόδοσης και εκπομπών ρύπων κατά WLTP, επιταχύνοντας την όλη διαδικασία.

Η διώροφη εγκατάσταση 4.600 τετραγωνικών μέτρων ολοκληρώθηκε σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα και θα ξεκινήσει αμέσως τις δοκιμές, στο πλαίσιο του στόχου της εταιρείας να πληροί όλα τα παγκόσμια πρότυπα εκπομπών έως τα μέσα του 2022. Στη νέα εγκατάσταση, σε έκταση 1.550 τ.μ. θα φιλοξενηθεί και ένα δυναμόμετρο σε πλήρως ελεγχόμενες κλιματικές συνθήκες.

Αυτό το εξαιρετικά προηγμένο δυναμόμετρο, επιτρέπει στους μηχανικούς να προσομοιώνουν διαφορετικές κλίσεις δρόμου, να μετρούν τις εκπομπές καυσαερίων από αυτοκίνητα με κινητήρα εσωτερικής καύσης ή την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας από υβριδικά και μελλοντικά ηλεκτρικά μοντέλα. Οι προσομοιώσεις του «πραγματικού κόσμου» μπορούν επίσης να ολοκληρωθούν σε ένα μεγάλο εύρος θερμοκρασιών, από -20oC έως +50oC.

Θα συστεγάζεται επίσης ένα ειδικό εργαστήριο για την εκτέλεση πραγματικών εκπομπών ρύπων (RDE) χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα φορητά συστήματα μέτρησης. Συνολικά, η νέα εγκατάσταση θα απασχολεί 100 εργαζόμενους.

Το κέντρο θα επιτρέψει επίσης στην Bentley να ανταποκριθεί στην αυξημένη ζήτηση για τα πολυτελή,…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: news.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: