Νέο Opel Astra Sports Tourer: Σύγχρονο, ευρύχωρο και επιβλητικό 

Νέο Opel Astra Sports Tourer: Σύγχρονο, ευρύχωρο και επιβλητικό 

Είναι το πρώτο station wagon της Opel που εξηλεκτρίζεται
Το νέο Opel Astra Sports Tourer η νέα γενιά του bestseller μοντέλου της compact κατηγορίας είναι το πρώτο station wagon της Opel που εξηλεκτρίζεται και το πρώτο, επίσης, που αποκτά το χαρακτηριστικό “πρόσωπο” της μάρκας, το Opel Vizor.
Επιπλέον, το σπορ station wagon από το Rüsselsheim θα διατίθεται προαιρετικά με διχρωμία αμαξώματος/οροφής. Όπως συμβαίνει και με το εσωτερικό του 5θυρου μοντέλου, που σύντομα θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στις Εκθέσεις της μάρκας, η καμπίνα του Sports Tourer συνιστά ένα άλμα προόδου. Για πρώτη φορά, ο οδηγός θα βρεθεί μπροστά στο ψηφιακό Pure Panel, την επόμενη γενιά της πλήρως συνδεδεμένης και διαισθητικά ελεγχόμενης διεπαφής ανθρώπου/μηχανής [Human Machine Interface (HMI)]. Κάνοντας χρήση της ενσωματωμένης πλατφόρμας Snapdragon Cockpit Platform της Qualcomm Technologies, το Pure Panel διαθέτει βελτιωμένες δυνατότητες γραφικών, πολυμέσων και τεχνητής νοημοσύνης (AI), προσφέροντας ένα πιο ολοκληρωμένο και συνεχώς προσαρμοζόμενο σύστημα cockpit, που εξελίσσεται ανάλογα με τις προτιμήσεις του οδηγού και των επιβατών.
Bold & Pure

Το νέο Astra Sports Tourer ξεχωρίζει για την επιβλητική του παρουσία στο δρόμο. Σημείο αναφοράς εδώ είναι το νέο “πρόσωπο” της μάρκας που χαρακτηρίζει το εμπρός τμήμα του αυτοκινήτου. Ενσωματώνοντας απρόσκοπτα νέες τεχνολογίες όπως είναι οι προβολείς Intelli-Lux LED, αλλά και η μπροστινή κάμερα του συστήματος Intelli-Vision 360ο, το Vizor εκτείνεται σε όλο το εμπρός μέρος του αυτοκινήτου κάνοντάς το να δείχνει ακόμα πιο φαρδύ.
Παρατηρώντας το από το πλάι, το Astra Sports Tourer δείχνει ιδιαίτερα δυναμικό, με τα προτεταμένα τόξα των θόλων των τροχών να χαρίζουν στο station wagon μία λιτή αλλά και τολμηρή εμφάνιση, τονίζοντας με τον τρόπο αυτό το σταθερό του κράτημα στο δρόμο. Οι φαρδιές πίσω κολώνες έχουν μία έντονη κλίση προς τα εμπρός και στο πίσω τμήμα ξεχωρίζει το κεντρικά τοποθετημένο έμβλημα του κεραυνού (Blitz), το κάθετα διατεταγμένο φως φρένου και τα πολύ λεπτά πίσω φώτα LED που συναντάμε σε όλα τα Astra.
Χρηστικό

Το νέο Astra Sports Tourer αποδεικνύεται εξαιρετικά πρακτικό, καθώς στόχος των σχεδιαστών ήταν να δημιουργήσουν ένα αυτοκίνητο που αξιοποιεί πλήρως την αποδεδειγμένη του δύναμη και την καταλληλότητά του για καθημερινή χρήση.
Με τις βασικές εξωτερικές διαστάσεις να ορίζονται στα 4.642 x 1.860 x 1.480 χλστ. (Μήκος x Πλάτος x Ύψος) και διαθέσιμο ύψος φόρτωσης στον χώρο αποσκευών κοντά στα 600 χλστ, το πρακτικό, νέο μοντέλο αποδεικνύει τις ικανότητες του στην αποδοτική αξιοποίηση χώρων.  Για να διατηρηθεί χαμηλά το κατώφλι φόρτωσης, η πινακίδα κυκλοφορίας δεν βρίσκεται…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: news.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: